Cleaning Cloths Creative Commons License 2022.09.22 -2 0 1969

Kiegészítés:

 

Legújabb humánetológiai  tagadásvallásos emberi megfigyelésem eredménye:

 

IGe: Egyértelműen hazudsz, hiszen Istenek vannak és sok!!!

Ez tudományos tény!!!

 

Amur: Baromság.

 

IGe: Aton, Hórusz, Mithrász, Dionüszosz, Attis, Krisna, Visnu, Baál, Thor, Wotan, Borvo, Jahve, Marduk, Allah, Ré, Zeusz, Siva, Dyḗus,  Ahura Mazdá, Nagy Manitu. ... és lehetne ezt sorolni több tízezerig. Ez szerinted 1 Isten??? !!! :-)

 

IGe: Elsunyítottad a választ, ami mono-ateizmusra, azaz rejtett és látens egyistenhitre, JahveTeremtőre utaló jel.

 

Amur:  Baromság.

 

IGe:  Tehát tagadod a Vallások és Istenek evolúcióját. Evolúció tagadó vagy !!! :-)

 

Amur:  Baromság. Jelenleg egyetlen egy isten (kisbetű bammeg!) létezése sem bizonyított. Na, ez a tudományos tény.

Amit te művelsz, hogy összekevered a kitalált dolgokat a valóban létező dolgokkal, azt minden értelmes ember hangosan megmosolyogja, akkora baromság.

 

IGe: VAN-ságról írtam és nem a metafizikai hablatty "LÉTEZÉSRŐL" Tény, hogy az emberiségnek sok-sok Istene van és sok-sok Isten teremtett, talált ki. Ha ezt tagadod ... akkor elérted a lapos-Naposok és lapos-Földesek színvonalát.

 

Amur: Orbitális baromság. Kisbetű b@zmeg, kisbetű!!!!! Ennyit se tudsz. Az eszem megáll.

 

IGe: Isten összeszámlálás. Még nemzetenként és népenként is ki van gyűjtve az egyes népek Istenei. Mentális zavarod van??? Itt van egyben is a Marvel-szerüen tálalva a népek Istenei: Istenek, akiket az emberiség kitalált. 

 

Amur: Nem az "Istenei", szerencsétlen, hanem az "istenei". Kisbetű bammeg!!!!! Még ennyit se tudsz. Elképesztő.

 

IGe: Tényleg??? Ha nagy kezdőbetűvel írod, hogy Autó, akkor már csak egy lesz belőle??? Mesélj még ilyen sületlenségeket!!! :-)

 

IGe: Te kevered bele a látens EgyIsten hitedet. Jómagam egyértelműen leírtam, hogy az emberiség sok-sok Istene jellemzően kitalált és nem valóságos. A panteizmus és az atonizmus Istenei ami félig meddig valóságos Istenek. Mert a Természet és a Nap az valóságos ugye. A Tudományos Isten meg feltárt és nem kitalált. Annak a létezése, vansága és valóságossága is tény viszont. Akkora tudományos tény mint a darwini evolúció.

 

Amur: Figyeld, szellemileg kihívásokkal küzdő barátom! Most csak neked elmagyarázom: "Isten" így nagybetűvel a zsidó-keresztény vallások egyistenének az egyik NEVE. Az emberfeletti képességekkel rendelkező és természetfeletti lények pedig az "istenek". Kisbetűvel. Az "autó" kisbetűvel a négy kerekű, motorral rendelkező járműre használt szó. Az "Autó" nagybetűvel egy NÉV, például egy hülye szülő úgy cseszett ki a csemetéjével, hogy Nagy Autó-nak anyakönyveztette. Nagybetű=személynév (vagy egyéb egyedi dolog neve). Kisbetű=főnév (azonos tulajdonságokkal rendelkező dolgok megnevezésére általánosságban használt szó). Ezt vésd az eszedbe.

 

IGe:  Igazán beleolvashatnál néhány vallási szakkönyvbe, vagy lexikonba: a bibliai judeo-keresztény Isten nevei: JHVH = Jáhve = Jehovah = Jehova = Adonáj = Elochim = Eloah = Elohim = Él = Élim = El-Saddaj = Él-Eljon=  Necach Izrael = ZombiJézuska = Szentlélek = Demiurgosz = Sátán = Úr = Atya, Gatya …stb  Tehát túl sok különálló neve is van.

 

IGeAmur nick kommentjeit ezennel elrejtem és a jövőben általánosságban nem is olvasom és nem is reagálok rá. Aki a valóságot, hogy sok Isten van,  a LaposFöldesek szintjén tagadja, arra kár karaktereket és figyelmet is áldozni.