ementálib Creative Commons License 2022.09.21 -2 1 411002

Hát ezt a második félidőt konkrétan rossz volt nézni. Szünetig én izgulásnak,kapkodásnak tudtam tudtam be,de fordulás után nettó siralom.
Kurva kellemetlen és a félidei kommentem is meglehetősen rosszul öregedett. Meg lesz ez magyarázva nyilván hogy szezon eleji forma,új csapat új minden,sok utazás blabla.(biztos ezek a szlovákokra nem vonatkoztak haha)Tudjuk.

A tótok kiültettek egy légióst,három meccsre való büntetőt ajándékoztak,és így nem volt maccsunk sem.

A Krka elleni meccs minden optimizmusát sikerült kilúgozni,és durvára nem érdekel -már bocsánat- hogy mit játszott a falco meg az alba az oberwartal…(igen mert volt olyan aki az alapján tett minket bármilyen polcra is,jézusom:((

nem tudom melyik csapat hogyan épül meg ki milyen lesz,de tőlünk egyenlőre senki ne izzadja át a kispárnát amíg a kezdő egyes homályt dob hármasból,ziccerből(!) majd kifocizza a labdát(és ez így három támadásban egymás után ahogy leírtam)

 

ha űrkosárlabda meg warriors doboszázalék ellen kikaptunk volna tisztességeses játékkal semmi rosszat nem szólnék,ugyanakkor a mai akkor is egy kalap szar lett volna ha behúzzuk valahogy.

 

Van mit átgondolni.

 

A szurkolók előtt le minden kalappal,bravó srácok!