Racilaci Creative Commons License 2022.09.21 -1 0 34384

Azért kérdem, mert nekem is az rémlik, hogy a Rangnick-struktúrát működtette nagy hype-pal és kevés hibával, vagy látványos hiba nélkül. Viszont itt most alapjátékot kellene változtatni, ha már kiderült, hogy Mané nem erőcsatár -:)), Choupoban pedig érthetetlenül nem bízik meg még egy kiesőjelölttel szemben sem. Mindezt folyamatos szerda-szombatban, s állandó eredménykényszerben.

 

Azt gondolom, hogy a Leverkusent erőből behúzzuk, a Dortmundra meg felpörögnek a fiúk. Igen érdekes kérdés viszont, hogy a Plzen képes lenne-e megszopatni minket mondjuk akár csak egy sima 0-0-t érő buszozással.

 

 

Szerintem fő cél kihúzni vele a vb végéig, akkor meg már januárig, hogy minél kevesebbet kelljen fizetni. Egyébként azért az nem lenne egy olyan rossz forgatókönyv, hogy mondjuk a Kusen elleni vereséggel a BuLi-rekord pénzen vett és igencsak drágán elküldhető edzőnk esetleges tarthatatlan állapotát már nem tudná megúszni a bosnyák sem. 

 

 

ui.: Nekem Sabitzer idehozatalának az ötlete, most meg már a rendszeres játszatása volt az első figyelmeztető jel, hogy a csávó inkább Kovac-, nem pedig Bayern-( vagy BL-) szinten gondolkodik. De úgy voltam vele, hogy adok neki esélyt, elvégre Hansinak is volt az a csodás Thiago Dantas-ötlete. Viszont Laimer nálam is betette a kaput kissé.   

Előzmény: retisonic (34383)