Carina_S Creative Commons License 2022.09.17 0 0 158848

Komolyan? És ezt el is higgyem? :-)))

 

Tudod te, mi lett az eredmény a (158832)-ban és a (158843)-ban kapott linkek használatakor? Ha nem, akkor röviden leírom.

A kettő közül az egyiknél valóban bejött a videó lejátszóoldala, de az oldal útmutatásait követve nem a teljes videót, hanem csak annak kb. első 30 perces részletét töltötte le, 30 perc után a lejátszás egyszerűen megáll, és a letöltött videofájl is csak 430 MB-os, de még csak a közelébe sem ér az 1,7 GB-nak... .. ! Magyarul leszedett egy csonka videofájlt, vagyis nyilván egy rejtett, fájlmérethatáros "funkciókorlát" van benne.

 

A másik link használatának eredménye még siralmasabb: semmit nem töltött le, ellenben beolvassa a következő csaló trojans oldalakat, melyek közül az egyik még egy nemkívánatos szexchat-oldalt is megnyitott egy kéretlenül megnyíló új böngőszőlapon.

 

Eredmény: kiirtottam a sütik közül a:

9xbuddy.xyz

9xbuddy.in

stb.hu

oldalak összes cooki-jait, hogy több kárt ne okozhassanak, lefuttattam a vírusvédelmi alkalmazást, amely szerencsére még nem talált semmilyen feltelepült kártevőprogramot, köszöntetően a villámgyors és alapos sütitörléseknek, melyeket az "Előzmények..." panel ablakából pécéztem ki a legutóbb megjelent ehhez köthető weboldalak URL-címeinek alapján.

 

És nem is ilyen letöltőoldalakra, hanem korrektül használható HDD-re feltelepíthető freeware letöltőszoftverekre lettem volna kíváncsi... .. . :-(!

Előzmény: Törölt nick (158842)