TgY
2022.09.16
|
|
0 0
82513
|
A csuda tudja, nem körbeérdeklődés nélkül döntöttem mellettük, több ismerősömnél is gond nélkül telepítettek, a hálózati csatlakozási engedélyt cégen belül tudták így intézni, azzal kapcsolatban nem tudok bárkiről akinek elutasították volna. Másik öcsémnél is pikk-pakk rendben ment minden ugyanezzel a céggel, így nem is merült fel bennünk hogy mástól is kérjünk ajánlatot, az ajánlott műszaki tartalom s az ár rendben volt. Nekem is végül összejött, s az egyedüli optimális SolarEdge-s megoldással, de az utóbbi 3 hónap az idegek harcává vált, a másik öcsém viszont ahogy írtam lehet hogy nagyon ráfarag. Valszeg sok ügyfél gondolta úgy az utóbbi időben, hogy a cég nevében megbízhat, de nagyobbra a rendelésállományuk mint amit le tudnak menedzselni, s a panaszok elől az elérhetetlenségbe menekülnek - ez az egyik, amin mindenképpen változtatniuk kell. A beszerzésnél meg esetleg azt gondolták hogy majd a 'nagyságuk, nevük révén ők diktálhatják a feltételeket, a beszállítók viszont nem estek hasra előttük - ezt csak vízionálom, de tapasztaltam már ilyen pofáraesést 'nagynevű' munkáltatómnál hasonló mentalitás miatt.
|
Előzmény: XANTIi (82512)
|
|