kisjonny Creative Commons License 2000.03.01 0 0 24
Hat az előttem szólók jelentős részével nem tudok egyetérteni. Mint azt a Drávaneten már megírtam: a lapot gyakorlatilag a kutya se olvassa, legalábbis a baráti körömben és tágasabb tereken meglehetősen különcnek tartanak, hogy negyedéves egyetemista létemre meg mindig olvasom. Nem hiszem, hogy egy egyetemi lapnak kizárólag arról és úgy kell szólnia, ahogy az a Campusban megjelenik. Én személyesen élvezettel böngészem a PC nagy részét, de vannak olyan cikkek (egyre nagyobb számban), amelyek teljes mértékben hidegen hagynak.
Az én infóim szerint viszont nagyrészt továbbra is egyetemisták csinálnák a lapot, de úgy olvastam-hallottam, hogy a Bellaiék mereven elzárkóznak mindenfajta együttműködéstől az egyetemi vezetéssel, ami után nem lenne meglepő, ha tényleg kihagynák őket a játékból. Pedig nem hiszem hogy morálisan lenullázódnának, úgy tűnik az egyetem vezetőinek hozzáállásából, a DN nyilatkozatok alapján, hogy a lap nem egyoldalú szócső lesz, csak egyetemibb a jelenlegi lapnál.
Másrészt a mai DN-ben megjelent, hogy 700-1000 ember vásárolja (ha vásárolja?!) a lapot. Az háromszoros, négyszeres szorzóval is max 4000 egyetemi polgár, miközben az egyetemünk ennek ötszöröse-hatszorosa??