Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.03.01 0 0 145
ööö, én szerintem kb. 23-25 szintet lehet elérni a játékban, sima játékkal is a 2MXP-s questtel együtt

na most én kicsit tricky gyerek voltam (ez azt jelenti, hogy pl. Curstben szépen mindenkit kitettem a csapatból és egyedül mászkáltam végig a questeket, s így a wisdom bónusszal mintegy 20%-kal több tapasztalati pontot kaptam, és ugye csak a N.O. kapta meg...igazából azért csináltam mert el akartam érni a 9. szintű varázslatok memorizálásához szükséges szintet, még akkor, amikor annak van jelentősége, vagyis tudja használni is az ember), ennek köszönhetően valamivel 4 MXP felett hagytam abba a játékot, nem tudom milyen szintű mage voltam, de már három 9 szintű varázslatot tudtam memorizálni (most nem tudom megnézni ez mit jelent, de valahol 20 feletti szint) és kilences szintű fighter voltam

na most, én NEM csináltam meg a 2MXP-s kérdést, tehát ha az is meg lett volna, akkor 6MXP felett fejeztem volna be...persze ennek igaziból nincs jelentősége, mert a játék végén tök mindegy hogy milyen szinten állsz (az a 2MXP dolog szvsz azért van, hogy a karakter pontokat megfelelően tudd módosítani, még akkor is, ha esetleg fighter vagy thief voltál és nem törődtél olyanokkal, mint az intelligencia vagy a wisdom)

Lennének kérdéseim, elsősorban azokhoz, akik már végigjátszották (tehát aki nem ért a végére NE olvassa el, mert lehet hogy megfossza magát az élvezettől), viszont szívesen venném, hogy miután végigjátszották válaszolnak a kérdésekre:

1. Mitől egyértelmű, hogy vissza kell menni Pharod rézgömbjéért, és ki kell fosztani a hullát. Én ezt nem tettem meg, mert valahogy nem volt világos a szövegből, hogy ez olyan fontos.
2. Megszerezte-e valaki a tornmentes tetoválást? (ez a tárgylistában láttam)
3. Én nem emlészem arra, hogy a Ravel's mazeben 500.000 XP-t lehetett kapni, ez tényleg így van? (mármint a beszélegetés során)
4. Ki tudta nyitni valaki Fall-from-Grace könyvét?
5. Mi van akkor, ha Ignus a végén a csapatodban van? Egyszerűen ellened fordul?
6. Ha jól emléxem, mikor Vhailor a csapatban van, Triast a devat a végén megöli a bűnei miatt, és Trias valami olyasmit mond hogy ezzel szabadon engedi azt a fiendet, ami hozzá van kötve? Én nem vittem tovább ezt a vonalat (újratöltöttem), de történik valami a későbbiekben?
7. Valaki szerelmet vallot Fall-from-Gracenek, vagy Annah-nak? Jelentett ez valamit a játék további részében? (Deidrannával pl.?)
8. Ti meg tudtátok csináltatni a Blade of Immortalt? Én nem emlékszem arra, hogy erre lett volna lehetőségem a gólemnél...

na, gyorsan ennyi, bocs ha túl hosszú voltam