Carina_S Creative Commons License 2022.09.15 -1 0 158834

Mondjuk ezzel mondasz valamit,, mert a Firefox-kiegészítők és bővítmények tárházában mindig ingyenes kiegészítők és bővítmények vannak, szemben sok olyan gépre telepíthető önálló videoletöltő programmal, amelyek egykor ingyenesként indultak, de mára már fizetőssé váltak (mint amilyenné időközben pl. a Freemake Video Downloader is vált).

 

A Firefox-kiegészítők rendszerint jók, azt szoktam csak megnézni, hogy eredetiek-e, mert a mások által készítettek között elvétve akad olyan is, amelyik itt-ott akad, lassítva ezzel a böngészőt.

 

Egy kérdésem van csak a Firefox-kiegészítői között lévő letöltővel: Egészen nagy méretű (4 -- 5 h hosszúságú) film-videók letöltésével is megbirkózik?? (Azért-e kérdés, mert az egyszerűbbek közül némelyik csak a kisebb (30 min. hosszúságú) videókkal boldogul, de a nagyobbakkal nem mindig.   ---> (Én pl. egy 4:30 h hosszú filmet szeretnék vele letölteni, ami AVI-ba vagy MP4-be letöltve akár 800 MB -- 1,50 GB-os videofájl is lehet jó minőségű és élvezhetően nagy képernyő-felbontás esetén, ha majd letöltődik, /és ez csak egy sima 1:30 h hosszú film volt amit akkor régebben letöltöttem.)

Előzmény: Törölt nick (158831)