user_af Creative Commons License 2000.03.01 0 0 187
Én legalább 4 frekvenciáról tudok (Civil/Fiksz, Pesti Est, Mária/Tilos/Rádió C, Pannónia (a Gidófalvy-féle cég)), de ha utánanéznék, szerintem lenne több is (talán még az általad jónak tartott 5-6-nál is több).

Azt hiszem, cigányrádió-ügyben félreértettél. Nem a képességeiket, hanem a létszámukat keveslem (Szerinted hány műsorkészítő kell egy heti 168 órában adó rádióba? És van ennyi cigány rádiós Budapesten? Mint írtam is, az a kevés, aki van, jó műsorokat csinált. De ezt nem bírnák heti hét nap, napi 24 órában, mert bármennyire is hihetetlen, a műsorkészítés nagyon fárasztó tud ám lenni.)

Hány vallásos ember van? Na jó. Akkor hány horgász van Budapesten? Csinálni kéne egy horgászrádiót is? (Rokon szakma, Simonként még Szent Péter is halász volt, meg még pár apostol, meg Jézus is példálózott úgy, hogy ő is az). Persze biztos az előítéleteim, én a katolikus egyház félórájának szignálját meghallva is azonnal áttekerem máshová a rádiót (pedig annál színvonalasabbat ebben a témában nemigen tudnának amatőrök csinálni, ez nem Tilos kontra Cilvil műfaji kérdés, az egyház nem a reformkészségéről volt híres az elmúlt 1700 - 1800 évben, talán elég, ha Giordano Brunót, Kopernikuszt vagy Galileit megemlítem, sajnos, rádiós témában még nem tudtak ilyet alkotni, az igaz).

Előzmény: Leno Laj (184)