Tulipántoss Creative Commons License 2022.09.14 0 4 23366

Egyetértek Veletek! Tényleg szürreális lesz már minden jelenet?!

Lassan már az lesz nagy dolog, ha egy-egy adás után, találunk egy olyan sztorit, vagy jelenetet, ami nem az! 

- A forgik nem ismerik csak az edző- és fitnesztermi, bodega kocsis,  vendéglátós  munkahelyeket?! (fodrászatot már nem is említem, hogy ne is borzoljam az említésével a kedélyeket! :)

- Apropó forgik?! Szerintem már nincsenek is! Elmenekültek már a süllyedő hajóról! Bizonyára a stáb tagjai, hol egyik-, hol másik ír valamit, a karakterek meg kiegészítik a maguk hülyeségével?! Tudom ez is szürreális, de ezt tanultuk a sorozatból! :)))))

- Most komolyan!  Virág karakterét miért kellett még-méglejjebb,  kocsma szintre küldeni?! Mi lett a helyes, kedves óvónéni karakteréből?! Pedig mennyi sztorit lehetett volna az óvoda köré is keríteni?! 

- Hogy nézett ki Lali és Gábor amikor vigasztalták Szofit?! Hála az Univerzumnak, hogy legalább alsógatya vol  tütü féle hogyishívják szoknya alatt! :)

- Mire a végén összejön Gábor és Szofi, az addigi nyűglődésnek mi isszuk meg a levét! És hány pasi jut még addig is Szofinak?!

- Ha Joe karakterével nem tudnak már mit kezdeni, miért nem hagyták továbbra is bolyongani Tamara után?! (Egy szürreális jelentettel máris kevesebb lett volna!)

Az előzetes szerint, ismét elmennek "pihenni" a munkában, a hajtásban megfáradt kommuna lakói! Hááát persze, dőzsölni egy kicsit. Az ürügy, Szofit kell vigasztalni! És ehhez naná, hogy újabb pasi lesz a láthatáron!  ( Remélem sikerül felvenni valakit a fodrászatba, nehogy felgyűljön a "sok munka" mire Szofi visszaérkezik a buliból?! :)))