sir mortimer Creative Commons License 2022.09.14 -1 13 212470

Aki legalább amatőr szinten ért a focihoz, az látja, hogy két olyan ember van jelenleg Újpesten, aki magyar elsőosztályú, legalább közepes szinten tud focizni. A Talló és a francia, aki majd csak tavasszal tud játszani. A többiek inkább kevesebb mint több sikerrel botladoznak ennek a szar bajnokságnak az útvesztőiben is. A fiatalokból talán még lehet valami, de aki már most elmúlt huszonöt, abból már nem lesz.


Itt vannak néhányan, akik szerint barátkozni kell a makikkal és ezt gyakorolják is, de ezt a Tallónak már nem engedik meg, hogy a honfitársa, vagy haverja fontos legyen neki. (a rasszistázás hülyeség volt, de van amit el kell engedni, a nagyobb célok miatt. Neki is van joga hülyeséget beszélni, mint mindenki másnak.) Pedig, neki jóval kevesebb a kötődése Újpesthez, mint az említett szurkolóknak, mire lenne akkora drukker mint ők? Szerintem ez kérdéseket vet fel. Ráadásul ahogy nézem, jópáran örülnének, ha elmenne innen és aki ellenvéleményen van, az elég tahó módon kikezdik. Pedig nyilvánvalóan több köze van annak is az Újpesthez, aki nem üldözné el, mint Tallóhoz. Én is felkészültem mit kapok, de nem érdekel. Válaszra se méltatom.

 

Miért menjen el, hogy gyengüljünk? Minek basztatni, hogy ő gyengüljön? Mert más értelme nincsen, néhányak túlérzékenységének kielégítésén túl.

Előzmény: Extex (212448)