Misi bacsi Creative Commons License 2000.02.29 0 0 16
Sziasztok!

Szinten bemutatkoznek, a Feszek-nek voltam 2 evig tordeloszerkesztoje, jelenleg a webmester "funkcio" van ramosztva.

Ugy erzem, nagyon elment rossz iranyba a vita. Nem ez a topic a helye a kari lapok ingyenessegenek, es minosegenek megvitatasara.

Pecs varosban van Campus?
Nem, nem hiszem. Itt elsosorban nem arrol van szo, hogy egy kozgazos mit mond a jogaszrol. Mert az csak jatek. De itt azert nincs Campus, mert szetszakadt ez az egyetem, sot igazan soha ossze sem forrt. Nagy a tavolsag, nincs kozos program, nincs kozos kitoresi pont. Amikor erre az egyetemre jottem azonnal megvasaroltam a Campust. Tettuk ezt sokan a csoportombol es az evfolyamrol.

Azonban hatarozottan emlekszem, hogy a masodik felevben mar SOHA nem vettem meg. Mert ABSZOLUT nem nekem szolt. Sokkal, sokkal tobbet megtudtam mas forrasokbol. Nem kerestem. Es ez az ujsagot minositi. Aztan elkeztem a kari lapnal dolgozni. Lehet hogy mindenki elfogult a munkajara, de hallom mit mondanak a Karon. Nem a kozgazosoknak szol a lap egyetlen hasabja sem.
Sajnalom, hogy a szerkesztoseg nem tudott megfelelo idoben, es modon nyitni. Enis ugy erzem, hogy nagyon felrement a Campus. Elrugaszkodtak a foldtol.

Vannak informacioim, Campusosoktol, hogy mekkora tamogatast kapott a lap. Ugy erzem, ez, ismerve a kari lapok koltsegveteset nem jol lett felhasznalva.

Talan ez inditotta az egyetemi vezetest a valtasra. Talan mas.

NEM ERTEK EGYET A VALTAS MODJAVAL. Nem igy kellett volna. Sajnalom a Campust. Szivesen egyutt dolgoztam volna veluk, ha lett volna modom ra.

Tudom mennyire fontos a fuggetlenseg. Nalunk is. Remelem Sikerul feleleszteni hallgatoi kezdemenyezes utjan. Egyetertek azzal, hogy a Feszek nem fog kitermelni egy ujsagiro generaciot Pecsett. Nem is ez a hitvallasa es feladata. Nem is mondtuk sose, hogy a Campus nem szukseges, es hogy nem jo.

Tegnap es ma is azon voltunk, hogy ne legyen vege a fuggetlen egyetemi sajtonak Pecsett. Es hogy legyen egy olyan lap, mely MINDEN hallgatonak sajatja lehet. Remelem sikerulni fog.

Sajnalom...

Ui.: ma megvettem a Campust 1 mondatert... 2 ev utan...

Bocs a hosszuert

Misi