Carina_S Creative Commons License 2022.09.12 0 0 62

Tegnap és tegnapelőtt szörnyű példáját mutatták be a híradókban annak, hogy miként tesz a drogfüggőség teljesen tönkre alig tíz perc alatt egy embert.

 

Az eset röviden a következő volt: Egy régóta drogfüggő személy olyan erősen bedrogozta magát, hogy ennek a drogfüggő személynek a drogtól olyan erős hallucinációi lettek, hogy képzelgéseiben azt hitte hogy érte jött a maffia és elviszik eltenni láb alól, majd ettől való kétségbeesésében magára hívta a TEK-et. A TEK azonban nem talált maffiát vagy félelemkeltő alakokat, talált viszont a drogfüggőnél rengeteg drogot, illegális droghasználatot és illegális drogbirtoklást, így ezekért, ill. hatóság félrevezetéséért és megtévesztéséért, felesleges kihívásáért valószínűleg kiszabják rá a felesleges riasztás költségét, a drogbirtoklás és droghasználat büntetési tételeit pénzbírságban és börtönévekben, továbbá még további bírósági bűnügyi költségeket is. A börtönéveket majd a bíró mondja meg, a pénzbírsága a legszerényebb summázat szerint is min. 300 ezer forint lesz számára, ill. büntetett előéletet is szerez magának még ezzel ("priusz"-t).

 

Ezzel gyakorlatilag alig tíz perc alatt tette tönkre a saját életét egyetlen telefonnal.

("Tanulság": Droghasználat előtt vágjuk el a telefonzsinórt, így ha a függőséget nem is, de legalább a félmilliós bűnügyi költségeket megússzuk... :-)))   Rémes... DE INKÁBB NE SZOKJUNK RÁ A DROGOKRA!)

Megérte ez neki???!! Nem hiszem... .. .

https://hvg.hu/itthon/20220911_tuszejtes_vac_tek_elfogas