Csak kérdem. Creative Commons License 2022.09.11 -2 9 38343

Szia Uram. Ma közel az 50. életévemhez, tehát felnőttként vizeltem bele a nadrágomba, mivel vizuális típus vagyok, sőt, még hiszékeny is. A palackrugdosás, egy csodálatos mutatvány lehetet, amit ha munkahelyen adnál elő, az utolsó mutatványod lenne, mielőtt pároslábbal megreptetnek .Mellékletben bemásolom neked azt a szabályt, amiről felteszem hírből sem hallottál, és a palackok kezelésére vonatkozik ,ezen belül, a corgonra IS!

 

. A palackokat védeni kell fizikai károsodástól, ne húzza, gurítsa, dobja. Ne távolítsa el vagy rongálja meg a gyártó/importáló által, a palack tartalmának azonosítása céljából felhelyezett címkét. Ha palackot mozgat, még rövid távolságon is használjon palackmozgatásra tervezett szállító eszközt. A palackokat mindig függőleges helyzetbe biztosítsa, zárjon el minden szelepet, ha nem használja.

 

Aggodalmadat fejezted ki, bár számomra zavaros írásodban, hogy késlekedik a hegesztő ív, mert véleményed szerint, a gázok rosszul keverednek. Nos ekkor csak hasfájásig röhögtem, de a ma reggel leírt beszámolód miatt, annyi emberi méltóságom sem maradt, hogy uralkodni tudjak a vizeletem visszatartásán. Hivatkozol egy olyan mondásra, hogy ki ahány szakmát ismer, annyi ember. A Valóságban,4. Károlytól eredeztetik, és igy hangizk: Ahány nyelvet beszélsz, annyi embert érsz. A mindenhez is értő, tudom én azt, nekem nehogy már megmondja bárki világnak, sajnos nem lett vége, és nem is lesz a jelentős szakemberhiány miatt .Kizártnak tartom, hogy kettőnél több szakmát bárki, átfogóan, magabiztosan, naprakészen műveljen. Maradva a hegesztésnél, szerkezeti acél, ötvözött, gyengén ötvözött, melegen hengerelt, húzott, öntöttvas, réz, bronz, alu, saválló, titán, mig ,mag, afi, awi, mma,lézer, hegesztőrbot, stb stb a felsorolt töredék anyagoknak az ismeretére, azok precz hegesztésére, nem elég egy élet. nem beletanulni a kőműves, lakatos, villanyszerelő, stb szakmák ismeretébe. Nagyon sok komikus dolgot írsz. amivel nincs baj. A baj azzal van, ha olyan emberhez jut el, akinek kevesebb az ismerete mint a tiéd, és vakon megbízik benne. Csak tegyük fel, előtolási hiba miatt nem gyújt a gép, vagy késlekedik, rátalál a problémádra, majd az udvarán nekiáll palackot rugdosni, mert nálad bevált. Amit ide leírsz annak súlya van. Nem személyeskedésnek szánom, pusztán megjegyzés, ha láttalak volna az utcán, akkor is odamentem volna szólni, mert amit csinálsz az nem jó. 

Előzmény: Törölt nick (38342)