DaleHeke Creative Commons License 2000.02.29 0 0 134
Szia Omega!

Nem olvastam ugyan végig a topicot, de azért firkálok ide valamit... Ugye tudod hogy csapattársak vagyunk? Biza, én valék Dale/EVS... :) Szerintem talalkoztunk még nagyon régen valami Compy XMas-on is, de persze a helyedben én sem emlékeznék rám. :) Az EVS-be a Virtually Yours kiadásának napján léptem be, Oscar bátyó meg a C64-es csapatunkba, a Resource-ba. http://www.resource.cx ha bovebb info kell. Sajna a Vector Overdose es hasonlók amikbe Oscar meg aktivan kódolt, Exile név alatt lettek kiadva, és (még) nincsenek fent a site-on. Tudod a VO Plus/4-es verziója az Infinity, amiben néha fagy a loader és Oscar elrontotta a képed színbeállitását eredetileg... :)

Régen voltam még a FYC-ben is, de akkor még süldokori Garfield handle-val. Világlátott ember vagyok. :) SJP-re biztos emlékszel, o most Edhellon néven nyomul.

Tudtad hogy Oscar nosülni készül? :-)

Ha van kedved, szedd le a demóinkat és nézd meg emulátor alatt, illetve ftp://c64.rulez.org/pub/c64/demos es az alatt van valahol Exile könyvtár is.

Werner Zsolt: Szia! Klassz a JAVA könyved bétája!

Üdv,
Dale

PS: Van valahol pár kiadatlan demópartunk Plus/4-re, nekem pl. egy agyondesignolt, nagyon gyors (tényleg) complex torus, linevector...