És még annyit,én nem vagyok a Szuperliga ellen, mert amivel zsarolt az UEFA, az azért hülyeség, mert ha ezt az 5 országot kizárod az EB-ről, hát kit fog érdekelni. Mit szólnál ha a FTC is indulhatna rajta. Csak nem az első osztályban, hanem ki kell kb-re találni, hogy hányad osztályba indulhatunk. Aztán vagy feljutunk, vagy bent maradunk, vagy kiesünk. Először nehéz lesz, az osztályokat megállapítani, de 5 év alatt, mindenki a helyére kerülne. Lásd Németország, ahol először amikor egyesültek, két keleti csapat indulhatott a a Bundesliga 1- ben. A Cottbus sokáig bírta csodával, aztán kiesett. De jött a Lipcse most. Most gyengélkednek a fiúk. De volt egy csapat a Magdeburg, aki egyetlen NDK-s országként, KEK nyert, de a következő évben kirúgták, és soha többet nem edzősködhetett. Itt a cikk, szerintem Te neked is tetszeni fog.https://www.origo.hu/sport/futball/20220429-labdarugas-kirugtak-az-edzot-mert-nem-hallgatott-a-stasira-fc-magdeburg.html Na már most a feljutottak a 2. osztályba,és tele a stadion. De egyelőre az utolsó előttiek. De lehet beléjük is beleszeret egy milliárdos. Na még annyit az egyik cimbim kiment angliába Northamptonba. Na már most a 4. osztályban játszanak, néha feljutnak, mint az én csapatom az AFC Wimbledon, de minden meccsen nincs teltház, mert túl nagyot építettek mostanában, a régiben telt ház volt, most meg a 4. osztályban vannak, ha 3. vonalban volnának,akkor telt ház volna. De a 4. ben vannak hát 1000-nél több néző nem volt, De kicsit elméretezték, minta Debrecenét istenem, de ha feljutnának, akkor teltház volna. Az a baj, hogy ez a Fradi edzőmeccseket játszik az NB1-ben, megnézni sem érdemes.Talán már a 24. fordulóban bajnok avatás lesz.