Madárember Creative Commons License 2000.02.29 0 0 1553
Szervusztok!

Mint másutt már jeleztem, síelni voltam a múlt héten. Repülős élmény sajnos nem volt, hacsak azt nem vesszük, hogy Zell am See kicsiny reptere nagyon szép, érdekes látványt nyújt a sípályák bizonyos pontjairól.

Meg az ember 2000-3000 méteren már érezhetően közelebb van a repülőkhöz. Jó nézni a sípályáról, ahogyan a mélykék égre húzzák a ragyogó fehér kondenzcsíkokat.

Repülőszimulátorok: van ilyen topic a Törzsasztalon. A társaság egy része mintha nem tudna róla, pedig talán lenne ott mondanivalója...

Repülő nézés: bárcsak lenne több időm ilyen "improduktív" dolgokra, már gondoltam rá, hogy kimegyek leszálló gépeket nézni, fényképezni. Ezzel kapcsolatban már voltak itt jótanácsok, Újlaki, kösz az újabbakat (Vecsési káposztaföld).

Malév sztyuvik :-((( tisztelet a kivételnek.

Riga: nekem csak pár napot volt lehetőségem ott tölteni, talán tavalyelőtt. A lányok szépek, érdekes a hely hangulata. Lauda Air-rel mentünk Bécsből. A megközelítés-leszállás érdekessége volt, hogy baromi meredeken, gyorsan és tök egyenesen süllyedtünk. Nagyon messziről belőhettük a pálya irányát, mert mindenféle forduló meg manőver nélkül eccercsak lent voltunk. Ez persze csak laikus benyomás.

Sziasztok,

Madárember