szőlő Creative Commons License 2000.02.29 0 0 145
http: én nem a szavazóbizottság tagjaira gondoltam, hanem a műsorkészítőkre, akikkel mellékesen általában (politikai nézetektől függetlenül), jóban is vagyok, és a jövőben sem szeretném másképp!

user_af: A Civil és a Fiksz műsoraival pedig tul, képp semmi bajom; de nekem - mint leírtam - nem is ez a kifogásom. Csupán annyi, hogy értsük már meg, hogy a Tilos MÁS. Miért ítéled el, hogy "külön akarnak válni"? Nem érdemes egymásnak esni!

"Valaki írta, hogy kiállnának-e ennyien a Fiksz vagy a Civil mellett. Mint írtam, mivel más korosztály hallgatja, többnyire idősebbek, olyanok, akik nemigen neteznek, az Interneten biztosan nem álltak volna ki ennyien. Más fórumon meg a Tilos mellett se fognak. De ezt talán nem kéne mindig megkérdezni, el kéne olvasni, amit eddig mások ideírtak." -> szóval az a fránya elektronika, mi? És a rengeteg betelefonáló a műsorokba??? Már napok óta szinte nincs is más téma... nem a műsorvezetők miatt. Statisztika...??? Tudod 3 módon lehet a leginkább hazudni: igennel, nemmel és statisztikával.(tudom, közhely.) ITT rég nem a számokról megy a vita, hanem arról, hogy azoknak, akik a Tilost hallgatták, elveszett az, amit hallgathattak. Mert lehet, hogy nem pont úgy, de a Civil és a Fiksz témáit(persze ott se mind) a Petőfin, vagy a Kossuthon is ugyan úgy hallani.
Én mind a "2féle" rádiót kedvelem, de az egyik olyan, mintha a kedvesem, a másik pedig a legjobb barátom volna. Nem lehet egy lapon említeni őket. És azt hiszem ebben az esetben nem a rádiók, hanem a bizottság rontotta el ott, hogy nem gondolták át, mit is okozhatnak azzal, ha valamelyiket el akarják venni, az új bejövetelének lehetőségéért. De akkor miért nem beszélünk azokról, akiknek talán még a nevét sem tudjuk, nem hogy azt, hogy pályáztak.
Különben is, ez a topik a Tilosról szól...