Nem tehettek róla, de tájékozatlanok vagytok.
A Tilos a 98 Mhz-en 24 órát pályázott meg. Erre fogott össze a Civil és a Fiksz. A kuratórium egy éve a határolzatképtelensége folytán lehetőséget adott a Tilos-nak, hogy elálljon a monopoliszltikus terveitől. A Kuratórium javasolta a Tilosnak, hogy próbáljon ne olyanl megoldást találnli, ami más rádiók elöl veszi el a frekvenciát.
Most fecsegek: egy éve a Fiksz és a Civil mellett szavazoltt a MIÉP-tag is a Szoci-taggal együtt!!!
Tehát összességében bonyolultabb a képlet, minthogy balosok hemzsegnek a Civilben stb.
A Kuratórium nem rúghatott seggbe két civil-rádiót a Tilos 24-órázási mániája miatt.
A műsoraik igencsak hiányoznának, de a kompromisszumkészségük úgy tűnik egyenlő volt a nullával. Sajnálom.
Elvilegl semmi akadálya nem lenne, hogy a Civil és a Filksz beiktasson ezek után egy 'Tilos-műsort' este 10 és reggel 10 között. De annyira elmérgesedett viszonyok lettelk a brancsok között, hogy erre én sajnos kevés esélyt látok.
Még valalmi. Valóban a Tilost összehasonlíthatatlanlul többen hallgaltják, mint a Civilt és különösen a Fiksz-et. Viszont: reggel 6 óra és 9 óra, valamint este 10 óra és éjfél között a kereskedelmi rádiókat is nagyságrendekkel többen hallglatják, mint napközben, vagy este, a tévé főműsoridőben. Tehát a legjobb hallgatottságú indexű időpontokban adtak/adnak.
Ha átmentek volna csak nappalra nemigen lett volna hallgatójuk, a munkahelyeken nem osztana páratlan sikert háttérrádiózásként a Tilos. Mint ahogy a másik kettő sem.
Szóval én nagyon sajnálnám, ha reggelente nem hallgathatnám a Tilost. Viszont a Fiksz-en és a Civilen sem tudok meghallgatni három-négy igen jó műsort napközben, mert nem érek rá, mint a többség általában.
Az ORTT nem gráll lovagolkból áll, de ha a Tilos ennyire ragaszkodott a 24 órához, én sem tehettem volnla másként, leszavaztam volna. Pedig nem vagyok balols, csak a Tilols áltlal másodjlára is benyújtott pályálzat megoldhatlatlan képletet tartalmazott.
Bízhatunk benne, hogy paláver lesz és megdobják őket egy 24 órás frekvenciával. Én a szívem szerint a Juventusét szőröstül-bőröstül nekik adnám.