Leno Laj Creative Commons License 2000.02.28 0 0 128
Komoly tévedésben kedves Alien!
Szerintem a Tilos sem egy réteget célzott meg. Én például nem vagyok elfogulatlan rajongója a Tilosban hallható zenéknek. Ez már legalább két réteg.
A viccet mellőzve. Nagyon széles réteg hallgatja a Tilost: középiskolástól kezdve, brókeren át a sport őrültig, de ez nagyon hiányos felsorolás. Talán hallottál már arról, hogy mennyi pénz folyt be a rádióhoz az 1%-okból vagy a maratonok idején. Ezt egy szűk réteg nem tudná összedobni, ráadásul rendszeresen.
Továbbá a Tilos nem csak a zenéről szól. Van akinek arról. Szerintem sokkal inkább egész másról. De talán nem kell mondani neked, hogy miről is, biztos csak elfelejtetted megemlíteni.
Az értékvilággal is vigyáznék a helyedben. Én lecsapnék rá, ha a Tilos propagálná a kábítószereket. Akkor is ha csak bizonyos (melyikre is gondoltál?) műsorok tennék.
Értékvilág másodszor: a Tilos nagyon sokféle értéknek ad otthont, a néhány - és gondolom nem vitatható - alapelven felül nem törekszik uniformizálni sem a maga, sem a hallgatók értékeit. Ez manapság ritka, mint a fehér holló.
Annak kifejzetten örülök - ők is ezt mondták - hogy jó a viszony a három "98-as" rádió között. Most be is lehet bizonyítani ezt, az átmeneti időben. A Tilos hallgatók nevében is előre köszönjük a Tilosnak nyújtott bármilyen segítséget!
Előzmény: ALieN (112)