Fomate Creative Commons License 2022.09.06 0 0 13048

Kb. 10 hónapja tolom, 5 mg / nappal kezdtem 4 hónapig, majd utána emeltem fel 10 mg-re.

 

Kb. az első hét után már tizedannyi hajam jött ki naponta (fésülködés, zuhanyzás közben)

Majd kb. 1 hónapra már elkezdett mindenhol babahaj nőni + erősödni, illetve megjelentek olyan helyen is hajszálak, amire nem gondoltam volna - pl. oldalt a halántékon is egyre erősödött, de mivel ez ilyen tök jó, természetesen hatást kelt, én kifejezetten örültem neki.

 

Viszont 4 hónap után látszódott, hogy szükség van a 10 mg-re, mert kezdtek elvékonyodni (sajnos a szervezet hozzászokik), így azóta tolom napi 10 mg adaggal. Ez szintén visszahozta azt a természetes és dús hatást, mint ami volt. 

 

Én azt látom, hogy a szervezet idővel nyilván egyre toleránsabb lesz ezzel, viszont sokkal ritkábban kell dózist emelni, kb. fél éve vagyok 10 mg / napon, és egyáltalán nem indokolt, hogy ennél feljebb menjen az adag, bár várhatóan 1-másfél éven belül ezt szintén meg kell majd lépni.

 

Mellékhatás nekem semmi (bár a szívemmel nincs gond, voltam ekg-n), a szőrösödés nekem csak a hajamnál lévő területeken jelent meg - szakáll, halánték, sehol máshol nem vettem észre. A legtöbb külföldi fórumon azt olvastam, hogy legtöbben 10 mg / nap adaggal tolja, e fölé menni már vizesedést és más problémát okozhat, hát meglássuk, sztm elkerülhetetlen, hogy idővel 15 mg és 20 mg adagra növekedjen a mennyiség. Ami jó hír, hogy a régi vérnyomásgyógyszer 40 mg minoxot tartalmazott, tehát még a brutálisan emelt adag is a fele lenne a vérnyomásoshoz képest, szerintem ez - orvossal egyeztetve és folyamatos labor mellett - vállalható kockázat, így sztm a következő években és biztosan maradok a szeren.

Előzmény: Sickcunt (13046)