lumeo Creative Commons License 2022.09.06 0 5 1635

Nem vagyok semmiféle lelki összeköttetésben Bleddel, így természetesen nem gázoltál bele a lelkivilágomba ezzel. Viszont láthatóan nem sikerült megértened a mondanivalót pedig elég világosan leírtam: " allitasa szerint harom napig halalosan unatkozik ahelyett hogy beulnenek az autoba es mennenek ujabb es ujabb helyekre hiszen az mar egeszen konkretan a Triglav Nemzeti Park! Nem eleg hogy ekkora utazasi analfabeta de meg buszken reklamozza is a hozzanemerteset sot masoknak akar tanacsokat adni... egeszen elkepeszto!"
Jajistenkém pont viharos volt az égbolt meg még erős szél is fújt - és az mégis mennyiben a hely hibája?!? Így akkor mégis miféle hasznos információt szeretnél közölni a helyről? Ha ezt nem tudod kezelni mi a nyavajának akarsz írni róla egyáltalán ha (mint ezek szerint most erre próbálsz terelni) csak a szobádban tudtál kuksolni a rossz idő miatt? Egyébként akár még sajnálatomat is kifejezném a rossz időjárási szerencse miatt - ha nem írtad volna azt a kretén posztodat! Ha rossz idő van az pech, de hát ilyen előfordul, ez bárhol megtörténhet - csak éppen utána nem kell akkor nekiállni az észt osztani a helyről (mert most ezek szerint nem a hely hanem a rossz idő miatt három napig unatkoztál a szálláson és költöttél e köré egy blogposztot... wtf..) Láthatóan minimális fogalmad sincs a környékről (nem is lehet, hiszen mint most ugye kifejtetted a rossz idő miatt még ha akartátok volna sem járhattátok be a környéket), ennek ellenére "szakértősködsz", nekiállsz blogposztban osztani az észt, és utána még itt, ahol komoly esélyed van hogy olyanok is olvassák akiknek világos lesz milyen marhaságokat fejtegetsz, itt akarod ezt a felfújt hatalmas nullát reklámozni. Valami egészen szánalmas hogy ezt magadtól nem látod, de semmi gond, szívesen segítek ezt belátni a továbbiakban is, remélhetőleg legközelebb kétszer is meggondolod milyen baromságokkal próbálsz másokat megetetni.

Az a szerencse hogy aki az általad létrehozott szemét helyett értelmes és hasznos utazási tanácsokhoz szeretne jutni Bledről és a közel-távol környékéről, kimondottan zseniális magyar nyelvű blog van róla amit mindenkinek jó szívvel tudok ajánlani (trekhunt.com, Szlovéna mellett Ausztria, Szlovákia is) rengeteg információval, alapos és profi. Nem ismerem őket, de ahogy ők csinálják, úgy kell jó utazós oldalt készíteni. Ezt a petyko féle vacakot meg aki jót akar magának kerülje el.

Előzmény: Petykooo7 (1634)