zdcmchy Creative Commons License 2022.09.05 0 0 426924

Az oroszoknak nincs szükségük fegyverekre, ezért nem lesz nekik. Minek? Egy bizonyos területet elvontak a kievi kormány illetékessége alól és mivel kértek kaptak hozzá megfelelő elektromos erőművet is. A lengyelek is csak kérték ny-ukrajnát mert az régebben Lengyelország volt, félig meddig meg is kapták, az útlevelük egyenértékű ott az ukrán állampolgársággal. na és? kellett fegyver hozzá? nem kellett az az orosznak se, atomerőművet nem lehet fegyverrel elfoglalni.

 

és fejlett berendezések orosz exportja újra tilos, mint anno a COCOM listás időkben,

 

Igen, a szlovákok még nem kapták meg pedig rég lejárt a határidő az új F16-okat, a gyártó azt mondja alkatrész hiány van. Pedig az usa nincs embargózva.

 

miközben kiváltják az orosz energiát, 

 

Kiváltják miután feltöltötték a tárolóikat, most ki lehet váltani, tele vannak. Ha kevés lesz ha hideg lesz akkor addig nem váltják ki amíg meg nem enyhül az időjárás. De ebben semmi különös nincs, majd akkor újra kiváltják.

Az ára meg mint ha mindegy lenne mert kezd úgy kinézni, hogy a pénz úgy se ér semmit, lehet nagyvonalúan bánni vele. Az orosz se nagyon tud vele mit kezdeni, pl befekteti Iránban, az mire jut vele azt se tudjuk.

Előzmény: Future 184 (426919)