robopassmeet Creative Commons License 2022.09.05 -1 0 426922

:-) De csak a függetlenobjektív globál propagandamédia (fedőnevén FOS) szerint:-) (Egy 150e fős sereggel? Európa második legnagyobb országát? Há maargit:-) Egy ekkora területű és lakosságú országnál ennyi még rendfenntartónak is kevés lenne, elfoglalás után, úgy, h már mindenhol a saját helytartóik ülnek)

Mit is mondott Putyin? Ukrajnát demilitarizálni és denacifikálni kell.

Minthogy az AFU kábé a nato irreguláris deszantjává vált az elmúttnyócévben. Olyannyira, h a csapásmérő egységek célpontjait amerikai műholdakról jelölték meg, amerikai kiképzőtisztek által kiképzett fegyveresek, amerikai fegyverekkel felszerelve. Tulképp csak az emberanyag  ukrán.

Ehhez viszont nem kell különösebb méretű haderővel benyomulni, elég, ha valahol konfliktust generálnak, és akkor ezek úgyis odamennek:-) És persze, ez jobb, ha ukrán területen történik, mivel ha megvárják, h a hoholok támadjanak, akkor orosz v szakadár területeken lenne a konfliktus, így ott lennének szétlőve a városok.

Ha így nézzük, akkor minden a terv szerint halad: tényleg gyönnek, felőrlődnek. Ami a denacifikációt illeti, az azov, kraken szabadmilíciák többsége meghót, hadifogságba került, dezertált. Tehát ez kvázi pipa. Maradt még az AFU (reguláris ukrán hadsereg) azzal még elkínlódnak egy darabig.

Ezen kívül a bircs kibővült, az orosz nyersanyagok jelentős részének lett hely keleten (ezért is zárta el a nyugati irányban a gázt), az eu gazdasága meg a csőd szélére került. És jön a tél. Térképet se árt nézni, az a kis félsziget, amit európának neveznek, eléggé eltörpül a világ többi területéhez képest. Szted a medvét mennyire érdekli, ha nem lesz vétójoga az atlantisták által gründölt, és az ő (pontosabban a gazdasági elitjük) érdekeit szolgálni hivatott, 'nemzetközi' szervezetekben?

Előzmény: Future 184 (426919)