sergiototta Creative Commons License 2022.09.01 0 0 1552

A tegnapi meccsről:

Az első félidőben nyomasztó mezőnyfölényben játszottunk, kb 80%-ban a veszprémi térfelen volt a labda, de teljesen meddő volt a dolog, helyzetet nem sikerült kialakítani. Persze voltak beadások, meg szögletek, de a veszprémi kapusnak védenie nem kellett, sőt az első félidő két valamire való helyzetecskéje a Veszprém előtt adódott, de igazából helyzet nélküli első félidő volt.

Aztán a második félidőre teljesen megváltozott a játék képe, a Veszprém került nyomasztó fölénybe, azzal a különbséggel, hogy Ők sorra dolgozták ki a veszélyesebbnél veszélyesebb helyzeteket.

A félidő közepe után valamivel kaptak egy jogosnak tűnő tizenegyest is, ezt Szmola szépen védte. Ezután talán sikerült kicsit kijjebb jönnünk, de a védelmünket ezután is többször bántóan könnyen játszották át, és nem sokkal a vége előtt meg is szerezték a győztes gólt.

 

Nem tudom, hogy miért volt ez az óriási különbség a két félidő közt, ha ez valamiféle tudatos taktika volt Petőtől, akkor nagyon bejött Nekik. A második félidő alapján teljesen megérdemelt győzelmet arattak, a meccs után az öltözőjük mellett sétáltunk kifelé, komoly ünneplést is csaptak, azt gondolom jogosan, ez Nekik nagy győzelem volt.

Ki lehet kapni a Veszprémtől idegenben, de a gyenge rajttal együtt ez most sok. A feljutás most messze van, ez a 8 pont hátrány sok a Veszprémmel szemben. Fog a Veszprém is botlani, de nem érzem a csapatban azt, hogy képes lenne olyan győzelmi sorozatra, amire szükség lenne. Ráadásul a Veszprém évről-évre építi magát, tavalyelőtt 70 pontot szereztek a bajnokságban, tavaly 80-t idén úgy tűnik még jobbak lesznek.