Nem dehogy sosem kéne fizetnie csak sajnos kénytelen lesz :D
Nem megírtam előre hogy ettől többet nem fog kapni a várostól?Számítani lehetett rá.
Mit léptek? Semmit.Szerintük ez jóvanígy.Nekem is jó,havonta egyszer ha arra kell tévednem.
Nem kell meglepődni ha még a nádasba is állni fognak kocsik és a tapolcainál lesz vége a sornak.
Megérhetjük hogy a tapolcai milliomos réteg fogja kisegíteni a céget csak hogy ne kelljen fél napokat araszolni hazafelé :D :D :D
Na jó ez csak utópia de a gyomrom kibirná (röhögve ugyan de kibírná)
Persze hogy rossz irány de nem lesz más lehetőség.Arcvesztés nélkül ebből nem tudnak kijönni.Pénzvesztéssel is csak részlegesen enyhíthetik a presztízen esett csorbát.
Isten őrizz pénzelni a 12/20 járatot,minek is tenné.
Ha jól emlékszem írtunk erről ,most nem fogom visszagörgetni de több megoldást is javasoltunk.Jól átgondolt útvonal,igazodva időben a kezdésekhez-sárga buszokhoz-vonatokhoz-végzésekhez,kizárólag diákkal vagy dolgozók részére egyetem által kiállított "plecsnivel" felszállni.Az elsőajtózás sem elvetendő,nehogy okosba felsurranjon a magánjáratra néhány partizán.
Tróger-ótvar-szánalmas-legalja megoldás de még mindig hatékonyabb mint a várható szolgáltatás.