headchef Creative Commons License 2022.08.30 0 0 98707

Én fűtésből indulok ki... jó az ha van! Sőt a jövőben mindenképpen erre kellene alapozni... de ha csak a hűtés a fontos akkor ne vedd alapul amit írok!

Próbálom egyszerűen hogy érthető legyen:

1. Midea: Egyetlen egy jó gépe van ez az oasis (ez a csúcsgépe a gyártónak) Fűtésre, csendes és ALL IN A+++ (Nagyon odatette magát a gyártó)

2. A GREE és társai gépeket felejtsed el kivéve ha prémium az mehet minden szinten! A CX felejtő... az első generációs jó volt!

3. Panasonic tudom drága a nordic de ez csak egy belépő kategória bármilyen furcsa is... Viszont ha minden szempontból jót akarsz akkor Panasonic Flagship!

A többi gépről érdemtelen beszélni mert a legtöbb az GREE és társai vagy pont más gyártó pl. Polar ami OEM márka (már 3 gyártó készített nekik gépet)

De egyik sem fűtésre optimalizált...
Tudom árban egyik sem olcsó... a sorrendet úgy írtam árban felfele...
Amivel a legjobban járnál mert tényleg hangtalan beltéri/kültéri energiaosztály stb. Nincs a gépen fogás! A Pana csúcsgépe a FLAGSHIP

Tudom drága! Nos... nem jársz rosszul a GREE-vel sem de csak prémiumban ezek a játékosok: Amber Royal, U-crown, Bármelyik X széria a prestige-ből!

A legolcsóbb a midea oasis! Jó gép... de! Anyagminőségben jóval elmarad bármelyik prémium géptől amit a GREE gyárt...
Ja és az X széria a GREE-től nem a CX-et jelenti hanem a 22-es új sorozatát!

Ha nem kell a fűtés és a jó energiaosztály na meg a csendes hosszútávú működés akkor bármelyik középkatos gép jó amit írtál...
Gree és társai a középkategóriában hűtésre jók és elmennek a gépek 10 évet... Persze egyes modellek kültérije traktor...

Sok sikert a projekthez!

Előzmény: tutam (98702)