repcsepista Creative Commons License 2022.08.29 0 0 1387

Onnan hogy innenn...
              7.: Dörög az ég? -hogy tisztába tegyük magunkat, hol a gatya, mert azt se tudja senki megtenni enni helletted, ládd Jésus Kiszthus meghalt helleted meg lefizette az árad? Ez maga az, hogy te meg sose volál, nyuj már a családfádhoz fff...dörrr... dörög az ég? Tróha én azt akarom, az én akaratom, hogy csak boldog örömteli testvéreimet akarom látni, az öröm, a boldogság vég nélküli, mást nem tudok gondolni!!! Na mott csak örök élet van, ami hiszed vagy tudod? Én tudom, és én ugy tudtam meg hogy tudni akarom, nem pedig hiszi a paci?
             8.: Üres lett a polc, s mott egy kis ugrabugra. Onnan hogy a NAGY DISZNÓÓDISZ HUGYHÓLYAG UK OLYAT PUKKANHAT MINT SOSE NAPJÁN VASÁRNAP, JÖTT MEG A FOLYÁSOM...Ezt ugy hogy...Golda mama mi lett ha az amerikaijak nem akarnk háborzni? -gazdasági váltság, ha akkor se, világ gazdasági váltság, ha akkor se? -bejáccuk a világ vége (fss az agyuk) azaz az akkor...vicca egynap előtte?- és lejöttek a CORONA VIRISUKKAL COWID 19 FIADZOTT A KOCA? Nona...ez a 10 csapással egybül 11? Mott odavicca hogy ha az orszokkal nem lett atom háboruUK, ami mott potn ott vagyunk? Fita itt mott olyan, hogy ezt ITT NEM FÉRGEK A PÖCSÖK A KÖCSÖGÖK A GYÖKEVÉNYEK -CSÖKEVÉNYEK DONTIK EL, HANEM AKIK ITT VAN SZIKRA? -VETI? AZOKKAL, ÉS EGY AZ EGYBEN FELVETTÜK A KAPCSOLÁTOT A MI MAGYAR OK FÉNY UFO?
            9.: Gis Ferenc, üres a grednc... mott az a hugyhólyag ami pukkant, mott azt olyan nagyra nagyitották, hogy abba minden kóvályog többet,mnt gólyatorcs a levegőbe, ürbe? Na azzal hogy ládd pontosan mint 1930 nyemecek, azzal hogy elkezdik nyomni a sátán ganaja a szarBank higitják, az az Dr Drabika Jancsink, hogy ládd itt mott 80 000 uj adóbehajtót 80 -90 billcsival az az hogy az a töblett értékjegy papir, (fiteojal mnden még egenyes kis családokat végleg szér vertek) ami még seggtörlőnek se, bizon azt behajták a szerencsétlen áldozataikon, ami olyan rabblás láss nyuzás, ami sose volt less!
Onnann hogy innennn...
              10.: Tekenőba viz, jó lenne? Na hogy lázongások lettek, azon tul vagyunk? -nem! Na mott az oroszok?- háboruba kezdtek, hogy miért? Ma hallottam a hirekbe, hogy az orszok a vesztesek, ami mott hogy azon tul, az ópina ráncos tengereken tul, ahol a kismalac se tur, retur? Sóval hogy ha orosz amcsi háboru lett, (van?) ez megint hosszas lenne, de monduk ismét hogy NEM RAJTUK MUL, HANEM HA MONDUK, RAJTUKN?
11.: Sóval ezt eddig, hogy eltüntek a NAGY SÁRKÁNOK, s mott mi van? Na a magasságokban van KIEV? Mott ott van, van egy kis mérges kigyó, és kiev a feje! Na pauzzuzuzzreler az egy pusztitó romboló gépezetek. Mott hogy ezt jobban, mert itt... AZ ÜR EGY EGY NAGY EMÉSZTŐ PQ PU1 PU 2 SZENY -GÖDÖRRR... mott hogy a földnek ennek, mi a szerepe, azt ugy hogy találgatunk, ezzel a a aaa...nizitek a FÉNY UFO (SZIKRA EMBER?) NÉLKÜL, CSAK PÖCSÖK PÖCSÜK KÖCSÖGÜK SE VAGYUNK! Zitt csak az, hogy az a MÉRGES KIGYÓ AMI KÉTSEGGTELEN AZ AMIT MA IZRÁLER? -na apuék nem! -hanem? Na mott az a nyulvánával le kina felé, ládd kina kin a pna azt a farkával paksolja? Kis kigyó, nagyot kiván?
12.: Fita ma a hirekbe, hogy a talibánokat egymás ellen hergelni, na meg itt elszőr Eszter Juhturospuna Cszara? Zitt ha atomozni fognak, akkor ugy usa mnt amit mag fita, amit ma magyarország az utóbb mnt van utóbb Tóbi meg Kóbi? Hogy a férgek egymásnak gerjedjenek, ahoz olyan ládd ami a nyemecek... a batom atom bomba a batom, na hogy nics batom atomUK, ha mott mégis A BATOM AZ HOGY ATOMOZNI FOGNAK, akkor az kimondottan ténleg kon trollölt? (zitt most ugy beszélek, hogy ezt a saját szakálamra... ugganés izráler sosevolt lesss... csak azhellett hogy mott...na a batomatom luka, az itt jelképesen is izréler, ami esetleg az ami a PAUZZUZUZZRPER az az ösz emészet, azaz mindenki szara? -budija kolótya gané DOM BOOK pcze göd god dog dög dörrr...) Na ha egy kis csoport, ládd ahoz azoknak mnt én, azaz itt mindenki eleve sáskák szara, nincsak megemsznek emésztneek mndent? Én vagyok Springon Zalles itt a husángom bangg...
Innen... nemugy sikerált hogy JAH KISÜTÖTT A NAP, ÉHEN PANÓNIA? -JONNEK A MAGYAR OK JÖNNEK...HÁTUL RULL ELŐRE FSSS... ELŐRE HÁTRA TÁTRA MÁTRA PRÁGA VAGY FARTA...

Előzmény: repcsepista (1386)