repcsepista
2022.08.29
|
|
0 0
1385
|
...szikra szikra veti ... ... ... Ha meg ázik is a szikra mégis izzik a szikra, ha fujod fuj fel a képed... ihaj szikra csuhaj szikra mégis szikra a szikra ... ... ... 1.: Az összes álmom ha zagyva is, érvényes! ami a Nagy egyik Sárkénykigyót széteszdik az angyalok, lejöttek az égbu... és azokat akik létre hozták, fél gép fél kigyó (fita zsiDomosok bookosok okosok, ami ténleg a zsidókkal kezdődnek meg végződnek? Batom Atom botom) azokat előbb megetetik vele, (lád a SU sárkankigyóval megetitk a Sárkan kigyó létre hozóit) aztán teljesen szét szedték.vagy megdöglött tüllük!) Na mott ugy nézne ki hogy másikat, ami kétseggtelen jewusUK, az is mott... meddig látható még, ami ugyanaz a sorsra... na apuék most becsengőztek, hogy ne igyak előre medve bőrire? Fita ha ugy hogy részletesebben szebben... akkor jobb ha bele kint csüng se kezdtem volna... 2.: Mott hogy az a SU sárkánykigyó juk uk, de emlitettem hogy ha orosz usa háboruUK, fita a pöcze gödrök azok a UK királyságok, ami mott mégis van egy tucat uj juh bili tele? -vecem ecem a fáradságot, hogy nagyjábul lu hátrul rull? LU-RUL RULL? Lugal a nagy Lufa meg sok luga van? Fitlem, ezt a dumát a 24 évig tanult öcsém, kénytelen...ládd ez teljesen degenerált? Achtung achtung lugeneráj ne degeneráj? Na mott előzör hogy valakik ki nyitották az ürdögök dögük akiket a pitbe zártak, és mi a NAGYSÁG UK TITKA, IDE BE ENGEDTÉK? Zna ez a BbLia iratokban is benne... bele, mndent mndent bele bele... 3.: Mott esetleg ugy hogy egy egy egye csinta finta palacsinta, na meg közbe lapcsánka, s aki nem lép egyszerre, nincs lapcsénka estére ...értem ha elesik, itt egy lapcsánka, (1Frt még mindig a krumlis lángos?) de csak szagolhatod, vagy ibola? Mott ha mégis valakit érdekel hogy mi a pna, akkor van egy olyan hogy...itt az index-en rejt éjes éhes... tropicc...(Óh te mesebelü affrica?) ahol csak mint magán kutatók, magának, mindenki magának ássa a sirát, át? (nem.e csak az van) A sötét siron tul vagyon, a fényes Égi hon hon? Jna ezt hiszed vagy tudod, turod ha van turós rudi kátár szalámi, s na meg kolbászbul fonják a sövényt... Na zerintem nem modntam semmit eddig,de nalod a a aaa...köönség üelpét? Innennn... |
|