zdcmchy Creative Commons License 2022.08.26 0 0 426605

Igen, főleg a holland határon volt ez szembetűnő, azt éppen nem láttam csak Bruxellesben a gépfegyveres járőrt, de ahogy mondták már azon belül is inkább a flamand részén, már amennyire el lehet különíteni. Belgium egyik felén szó szerint az összes lámpás kereszteződésben van trafipax, ott vannak a terroristák is, de a vallon részen Liegeben nincs, annyi trafipax sincs mint magyarországon pedig tán még forgalmasabb mint antwerpen vagy sintniclas, de terroristák sincsenek, csak ott ahol trafipaxok is. volt éppen valami liegeben,de nem foglalkoznak vele. ...ja... a holland határon van olyan is, hogy az utca egyik oldala belgium ott vannak a fegyveres járőrök és a terroristák, a másik oldala hollandia ott nincs semmi ilyesmi.

Mély oka van ennek. 40 éve pl. az öcsém beengedték landenben a discóba mert úgy néz ki mint a flamandok de törököt, szicíliait, kongóit azt nem, így azok más környezetbe integrálódtak, andelechtbe, a nord tájéka, a vágóhíd stb... a roszkörnyékekre. (bár szerintem, én még láttam amikor a helyi az őslakosság lakta, szerintem rosszabb környék volt mint amióta csak kávéznak a kávéházban és török zene ordít minden autóból. (-: a kupi negyed nem tudom meg van e még a gare du nordnál, de nagyon rossz környék volt mindég. Amsterdamban nem, ott ahol vannak a kirakatok az sose számított rossz környéknak. az lehet a háttere, hogy belgium é-német protestáns míg a volt spanyol gyarmat hollandia az katolikus.

De olyan már nincs, azt már betiltották, hogy választási kampány idején halálos kimenetelű terror cselekményeket, elő lenne kerítve a szervező is.

 

Előzmény: robopassmeet (426603)