Underworld
2000.02.25
|
|
0 0
5
|
MATAV ISDN SUXXX
december 15-en (!!) eljott egy uzletkoto, alairtunk mindent, azt mondja 60-90 nap kozott lesz a dolog, de szol a szereloknek, hogy nekem szereljek be eloszor. Kiraly. Azt mondta, hogy egy hettel a szereles elott felhivnak.
Termeszetesen azota sem volt semmilyen hivas, bar azota 2 es fel honap eltelt. Ez onmagaban nem nagy, de felhivtam a fickot, es erre o azt modnja, hogy MARCIUS KOZEPEN lenne aktualis a dolog. Megkerdeztem erre a matavos insideremet, hogy hol tart a dolog, es o mondta, hogy nem vagyok a gepben, azaz a ficko megcsak _nem_is_adta_le a listat!!!!!!!!!!!! December 15 ota. Felhivom, erre elkezd rizsazni, hogy igy meg ugy, meghogy milyen jo(gumimaci), mondtam neki, hogy dugja oda, ahova a nap nem sut be, erre o meg mondja, hogy en_szerezzek_neki egy ugyfelet a helyemre, es O CSAK AKKOR JON LE, HOGY STORNOZZUK A DOLGOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hat hogy @#$#%$#@$#%/*/#%^@T4 a noi feljebbvaloit! Oregem, ezzel az arccal a ficko siman bejutna a Parlamentbe!
Es a matavos haverom azt mondta, hogy ha akkor a kozpontba megyek, es kerem az isdnt, 1 heten belul beszereltek volna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ugyhogy szeretnek mindenkit eltanacsolni holmi csaloktol! |
|