takilaci 2000-02-25 13:23:34 (7616)
Remelem, bizom benne, hogy meg senkit sem utasitottam rendre.
Ugy hiszem, hogy meg nem volt ra okom; hogy provokaljak valakit s (en) ugy gondolom, hogy erre meg nem kerult sor.
A deviza finanszirozas akkori szabalyait, reszletezve, juliusban tudom elmeselni mert az anyag Mo.-n van. Fejbol nem merem megkiserelni, mert ha egy
vesszot is tevednek, valoszinuleg lenne harom onkent jelentkezo (aki kulonben soha el nem olvasna ilyet) aki sietne kijavitani.
Jó, visszatérünk rá akkor! Kiváncsi vagyok, legendákat sokat hallottam én is.
Az pedig, hogy a (vasutas) legendakon rohogni nem de mar mosolyogni vagy csak legalabb somolyogni SEM szabad, de legalabbis nem illik, mert mar erre is sertodes a reakcio, szamomra inkabb elkeserito mint jozanito.
Nem az a gond! Nagyon sokan vannak, akik mind a mai napig azt hiszik, hogy ez nem legenda, henem tény! És szerintem nekünk, akik tudjuk a valóságot, nem mosolyogni kell azokon, akik nem tudják, hanem elmondani a valóságot. Én nem sértődtem meg, de azt hiszem, hogy nyugodtan érezheti bárki sértőnek azt, hogy ezzel az óriási szakmai tudással a birtokodban néha bizony - akarva-akaratlanul - lenézően beszélsz azokról, akik butaságokat mondanak. Pedig ez a fórum pont arra való, és - hála a hozzászólásaidnak is - jól is működik. Csak hogy értsd, ilyen helyzetben azt vártam volna, hogy miután beírod, hogy marhaság a párhuzam, leírod az igazságot. Utána már senki nem fog ezzel a témában kapcsolatban butaságokat beszélni, vagy ha mégis, egyszerűen elGoTozzuk az xxxx hozzászóláshoz.
üdv,Ákos