Itt volnék!
Budapest, cucu!
Kösz a reagálásokat! Azt a kórházból kihívós dolgot természetesen nem úgy értettem, hogy kicibálni a műtőből a dokit! :-)
A topik címéről:
amikor területi gyermekorvosi ügyeleten autózgattam, néhanapján találkoztam velük/veletek. Soha egy rossz szavam nem lehetett rájuk/rátok!!!!
Az ellátás színvonala - emberi oldalról - az ügyeletes kollégák (orvosok, áplók, stb)szerint is bőségesen megfelelő. A felszerelés állítólag jó meg minden, de azért vannak hiányosságok.
Azért úgy, mint ex-csilláros-sofőr előfordul a mai napig, hogy vadul anyázok a későn bekapcsolt hangjelzés, meg ilyenek miatt!!! (Szóval kéne tanulni közlekedni!!!)
Az laikusokról:
ott szerintem is az a baj, hogy az alapvető (de hasznos) információkat kisiskolás kortól kéne tanítani. És mondjuk egy érettségin ne az legyen a vízválasztó egy életút megkezdése előtt, hogy hogy a f@szba hívták Petőfi anyját, hanem, hogy hogyan kell kitölteni egy adóbevallást, meg hogy hogyan kell bánni egy frissen gázolttal, áramütöttel, meg ilyen életszagúbb dolgok!!!!
Óvatosan megjegyezném, ha annyian tudnák pl.: a stabil oldalfekvést, mint ahányan tudják, hogy mikor született valamelyik idegbeteg magyar költő, már lehet, hogy majdnem elegendő is lenne a mentők létszáma....
Kicsit csá!