Clarkson Creative Commons License 2022.08.14 0 0 29267

Nézd, engem semennyire nem érdekel a te konteós hozzáállásod a vírushoz, úgyhogy ezt a konteós térítést hanyagold nálam.

 

Egyébként meg Djoko hiába hívta meg ezeket a játékosokat az Adria tourra, az ő döntésük volt, akkor a Te elméleted szerint Ők is hülyék voltak, hogy elmentek játszani Djokoval, mert tisztában voltak vele, hogy Nolenak nincs oltása.

 

Látom, nem fogod fel, hogy Djoko és a nem kevésbé hibbant öccse szervezte a tornát a covid járvány kellős közepén. Minden szabályt sutba dobtak, sem ellenőrzés, sem a legalapvetőbb covid szabályokat nem tartották be, majd a verseny után együtt buliztak a fertőzöttekkel, így adva át egymásnak a vírust, maga Djoko is elkapta, pedig azbban a buta tudatban volt, hogy védettséget szerzett a boszniai "Piramisoknál". Tömeges fertőzést követtek el a torna alatt a szabályok teljes figyelmen kívül hagyása miatt!

 

Mi a bizonyíték arra, hogy Djoko terjesztette el a covidot az Adria touron?

 

 

A torna megrendezése és a suttyó lebonyolítása a bizonyíték rá, meg a fertőzöttek száma.

 

Tehát oltott játékostól is megkaphatták a covidot.

 

2020 nyarán volt, akkor még nem volt oltás, ezért bűnös Djoko a biztonsági szabályok be nem tartása miatt.

 

Tehát egyáltalán nem biztos hogy Noletól kaptál el a vírust. 

 

 

Egészen biztos, hogy Novák ott kapta el a vírust, ezt ő maga ismerte el. Mivel elkapta, tovább is adta másnak, ahogy az ott tartózkodók, mint Dimitvrov is szarrá fertőzték egymást. Mindez elkerülhető lett volna, ha nem rendezi meg a tourt a covid alatt, vagy ha mégis, akkor betartja a szigorú egészségügyi szabályokat. Nem tartotta be egyiket sem, ő a felelős a fertőzésekért!

 

És te egy ilyen felelőtlen embert szeretnél bejuttatni egy magas fertőzöttséggel rendelkező országba...

 

Most úgy néz ki, hogy Djokovicsnak esélye nyílt bejutni az USO-ra, egy kis esély, ha valahogy bejuttatják és kivételeznek vele, akkor a győzelme esetén a torna megy a wimbledoni tornája után az értéktelenek polcára.

 

 

Előzmény: Petyka30 (29265)