tjutka Creative Commons License 2000.02.24 0 0 53
kedves Ilus, Neked teljesen igazad van.
Minden normális helyen igy folynak a dolgok.
Természetesen mindezen lépéseket is meg fogjuk tenni, vagy már megtettük.

Csakhogy. A bibi ott van, hogy mindezen lépéseket megtették a golfpályánál is, meg a két db lakóparknál is. A golfpálya- szálloda komplexum, illetve az 1-es számú lakópark területén már muködnek a dózerok, a szabálytalanságok érdekes módon egyik szakhatóságot sem izgatják valami nagyon.

Részletes rendezési terv a mai napig nem készült rájuk, de mind a két helyen a természetvédelmi területben okozott kár már visszavonhatatlan.

Nem lehetünk olyan naivak, hogy elhigyjuk, hogy ami már 2x sikerült nekik, harmadszor nem fogják megpróbálni.

Közmuvek közül a csatorna a kritikus. Egy 20-as cso ugyebár nem vezeti el 4000 ember kommunális szennyvizét. Ezt sajnos a polgármesterünk is tudja. A város csatornázása évek óta áll, mert a Dunakeszi szennyvíztisztitó nehezményezi, hogy Göd csak oda akarja ereszteni a szennyvizét, de a fejlesztéshez nem hajlandó hozzájárulni. Most hirtelen, a február 22-i ülésen hirtelen aggódni kezdett polgármesterünk a város csatornásáért, és megszavaztatta a szennyvíztisztító bovítéséhez az 5 millió forintos támogatást. Sajnálatos, hogy a képviselok közül senkinek nem jutott eszébe, hogy tán bizony nem az 5-os körzet csatornázása lesz belole megoldva, hanem a vizi vidámparké. :(

Előzmény: ilus (52)