Okori Creative Commons License 2000.02.23 0 0 10
Igazad van. Az egyetem szerintem is 3 dologban jo.
1.Megtanultam egy szakmat,es az csak tolem fuggott,higy milyen szinten,milyen melysegben.Azok a franya tanarok nem nagyon akadalyoztak abban, hogy valamilyen temaban specialista legyek, igaz egyszer ketszer, vagy tizenegyszer UV-tem, de ez benne volt a pakliban.
Annyira jutottam, hogy en is ravertem meg ket evet a gazdasagi mernokin, mert ugy ereztem, hogy a szakmai keves, kell meg hozza valami mas. Ebbol kikerekedett egy menedzser karrier, de csak a tanulas utan! Jo volt, mert bovult a latokorom, a tajekozodo kepessegem, egyszoval jobban lattam a palyan. Az is igaz, hogy az elettol sokkal tobbet tanultam, mint a padban, ugy erzem ma is biztosabban tajekozodom a vilagban a nagyobb tudassal es tapasztalattal felvertezve.
2.Felejhetetlen elmenyekkel lettem gazdagabb!Nagyon sok baratom, ismerosom lett, sikerult megteremteni a jovot biztosito szemelyes kapcsolatokat. Remek diakevek voltak, hozza kell tennem, hogy a varban a koleszban eltem negy evet es igy nem is volt unalmas.Csak peldakent:ILLES, ECHO, stb.. bulik megteremtettek ehhez a hatteret.Ennyit roviden a nosztalgianak.
3. Amikor megkerdeztek barhol, mit vegeztel, laza valasszal kozoltem: csak ket egyetemet, mert tobbre mar nem volt effektiv idom. Ezutan sokkal konnyebb volt ervenyesiteni barmilyen elgondolasomat, maskeppen mertek a partnerek.
Anyagiak, karrier,.... mar ennek csak a kovetkezmenyei, persze csakis akkor, ha a halando tud is valami ertelmeset kezdeni a tarsolyaban e s a fejeben rejtegetett anyaggal.
Az ifjoncoknak egy orok igazsagot hadd emlitsek: ha tudsz valamit, mashoz kepest mindig van egy orrhossz elonyod!
A tema es az indito kerdesek bizonyosan nagyon sok szemelynel aktualisak!.. Beszelgessunk?
Udv: Okori
Előzmény: OX-ford (9)