ribizli Creative Commons License 2000.02.23 0 0 2
Ugyan nem a műsor szidására gondoltam, egyrészt nem is láttam, másrészt a szponzorálás más műsoroknál is feltűnt már, de azért igazat adok Munchausennek.

Ha a Sportcsarnok újjáépítésére lehet 1% adót felajánlani, ezzel sajnos elvonódik egy csomó pénz máshonnan, pl. a rákos gyerekektől, vagy az SOS gyermekfaluktól... Nem gondolom, hogy a BS nem fontos, de amikor ennél sokkal égetőbb - esetenként létfontosságú - problémákra pénz híján nem talál megoldást az ország vezetése, akkor talán nem BS-re kellene pénzt tarhálni...
Egyébként is felháborító, hogy pl. nekem kellene az árvíz miatt eladhatatlanná váló disznókat megfizetnem, amikor vegetáriánus vagyok. (Az eset kapcsán komolyan gondolkodtam egy tiltakozó emilen az illetékes minisztériumnak címezve...)

Szóval hogy is van ez? A Minisztériumok szponzorálnak szórakoztató TV műsorokat az én adómból, közben a gátak tönkremennek, és rengeteg szerencsétlent kiönt az árvíz meg belvíz?
Meg a tűzoltóknak nem tudják kifizetni a túlórapénzt? Meg az óvodában nincs pénz egy kazettás magnóra, hogy zenét hallgathassanak a gyerekek?
ribizli