evolúciómérnök Creative Commons License 2022.08.09 0 0 487

üresség - tudatosodás- születatlenség /felismerése/

-// ezért szégyenletes -csupán ilyen világot-teret álmodni-teremteni. ami egyben bizonyítja az értelem -tudatosság hiányát.... akár az érzőlények hiányát    //

-tény-

valóságban, nincsen gömbölyű . Lévén , illeszkedéskor nem képes maradéktalanul kitölteni a teret. mégis van, ahogyan tudatlanság is....felelősség áthárítás is, ami ugyan "lelkibékén" kívül mást nem add .. " már ennyi bürokrata van . nem csoda ha nincs ..értelem csak nyelvtan.. matek.. hit.. remény.. politika.. vallás..törvény..

/merre-hova menjek ?!

dilettáns óvodások szakrális közössége, irányítja .. a még dilettánsabb emberiséget /

- mit tartunk fejetlenségnek, káosznak

// információ áramlás- értékrend változás-információ áramlás-értékrend változás-..* .*/*szellemi evolúció-fejlődés, tudatosodás. jelenleg = teremtők kik tudatlanságukban mulandóságot teremtenek. Ezért nem mindegy ki mijen szinten látja a fejetlenséget, lévén a fejetlenséget teremtők is azt gondolják .. nem ŐK tudják tévesen ... .

A nagy számok törvényét mint együtt gondolás a történelmünk mutatja, a *bevett szokásrendszert* íberelni már nem lehet. A világért való felelősséget, már nem gondolom belehetne vezetni. Hiszen ha az ember elfogadja teremtményiségét, nem veszi magára az "isteni terhet a valóság teremtéséért, bár valójában teszi ! !

/ ezen nincsen mit vitatkozni .. ha mégsem tudnál ellen állni, csupán konzervatív dogmatizmusodat bizonyítod- amibe még mindenki belehalt .

Hiszen nem a valóság javára létezel, csupán a dilettáns "értelmiségi" réteg kedvére - rendőrködöl, .....-emberkedel-

-evolúció-buddhatours- https://www.facebook.com/zseton.hu/photos/a.804046879609370/817989508215107/