Carina_S Creative Commons License 2022.08.06 -1 3 690660

Olaszország csak egy ország az unió összes tagországa közül, és a fő migránscsali nem i ők voltak, hanem a németek. Ha a németek nem hívnak be annak idején (2015-ben) ennyi migránst, akkor ki sem alakul a migrációs krízis, vagy csak sokkal kisebb mértékben.

 

De nem is ezt itt a főlényeg!

Hanem az, hogy az éhség és az örökké csak korgó gyomor, meg a téli fagyoskodás kijózanítja a leghülyébbé tett, legjobban félrevezetett embereket választópolgárokat is.

Mondom: a migránsok zaklatásai elől a saját lakásaikba még el tudnak bújni, de az éhezés elől nem. A migránsok előli elbújáshoz ui. csak a migránsok helyi hiánya kell, vagyis hogy a migránsok ne tudjanak utánuk menni a lakásukba. Ez megoldható. Az éhezés megelőzéséhez pedig nem valaminek a hiánya, hanem valaminek (az ételnek és a megfőzéséhez szükséges elegendő mennyiségű gáznak) a megléte szükséges. De minthogy a "nincs"-ből nem lehet "van"-t csinálni -- kivéve ha megszüntetjük a hiány okát! -- , így ezt nem tudják megoldani.

Ehhez viszont azt kell felismerni, hogy a főzéshez és a fűtéshez gáz kell, a gáz terén az oroszoktól függenek, és ha újra gázt akarnak, akkor a szankciók által megsértett fél irányában a szankciókat kell visszavonni, és tőle bocsánatot kell kérni; ---> és akkor !talán! újra lesz gáz!

Előzmény: Törölt nick (690659)