mmormota Creative Commons License 2022.08.06 -2 1 69

A libbantak valóságoz való viszonya is ijesztő. Pl. a Sargentini jelentésben egy ilyen kitétel: itt Magyarországon a zsidók élete és vagyona nincs biztonságban. Ezt nem valami őnjelölt ufőhívő blogger írta, hanem az EP vizsgálóbizottsága, az EP pedig megtapsolta és elfogadta.

Ezek valahogy úgy gondolják, hogy nem szabad elveszni a részletekben, a rohadt náci diktátort ütni kell. Érdektelen, hogy mivel, a jó szándék a fontos. Különben is biztos volt itt is zsidóellenes valami. Az, hogy nem jellemző, nem rendszerszintű, sokkal kevesebb kevesebb mint akármelyik nagy nyugati országban - nos az lényegtelen részlet.

 

Ha valaki ezeknek a sajtójából tájékozódik, komolyan azt hiheti, itt SA alakulatok tombolnak.Na, ez az amit orwellinek tartok.

 

Idiocracynek meg olyanokat, hogy a világ egyik legfejlettebb ipari országában hótt komolyan arra bíztatják az embereket, hogy mécsessel fűtsenek, csak a hónaljukat törölgessék, ruhát szellőztessenek, meg ilyenek. Továbbá az lmbtq szentté avatását minden határon túl, mintha tényleg az lenne a társadalom legfontosabb problémája, hogy lehet-e közlekedési lámpával egyházi házasságot kötni. Meg még ezer ilyen túltolt ostobaság. A gender legalább olyan eszelős áltudomány, mint a lapos föld. Csak ezt egyetemeken tanítják.

 

Ha viszont valaki azt meri mondani egy baromságra hogy baromság, akkor orwelli módon elintézik a rohadt nácit, és megvédik az idiocracy elveit.

 

 

Előzmény: mmormota (68)