hamvasat Creative Commons License 2022.08.02 0 0 84434

Hali Skacok!

 

Aki figyeli a nyűgjeimet, az talán emlékszik, hogy idén legalább 5 alkalommal kellett elhalasztani a hétvégi gurulást. Háromszor a vacak idő miatt, egyszer kovidos lettem, egyszer a páromnak lett hirtelen munkája hétvégére.

 

Most végre eljött a várvavárt "énidő", vagyis "miidő", hogy beváltsam az elhalasztott Mariazell környéki kiruccanást. Kész az útiterv, már csak szállás kellene, de...nem pont hétvégére mond esős időt arra a környékre?!? DEEEE! délnyugatabbra kellemesebb időt mond, de az meg, amit ismerek messze van, ahhoz, hogy péntek délután 3 órai indulással és vasárnapi érkezéssel megtegyük. Párom sokallja a napi 6 órát meghaladó menetidőt, meg szeret itt-ott elidőzni, szóval a napi menetidőt 6 órában korlátozom.

 

Jön akkor a kívánságműsor .-) Hova a búsba menjek a fenti paraméterekkel paksi indulással, hogy ne főjünk meg, ne ázzunk szarrá és beleférjen az időkorlátba? Magyarország most már tényleg kilőve, egyszerűen dühös és frusztrált leszek a fos-szar, koszos, zúzottköves útjainktól. Hegyet akarok :-) Tudom a péntek délutántól vasárnap estig terjedő időszak nagyon szűkös, de ez van, páromnak nincs szabija, nem lehet megtoldani egy nappal, de még egy féllel sem a dolgot. 

 

Ha hatodjára is halasztani kell, akkor megverem a gyerek egyik plüssmaciját, az biztos :-) Vagy megharapom a kutyát :-)