Dydand Creative Commons License 2022.07.31 -3 1 2793

Ez a kisebb költségvetésű út? Melyik a nagyobb? ;) Nekem a munka miatt idén csak ez az út fér bele időben, ráadásul addig tököltem Thaiföld vs Japán között, hogy Thaiföldről rendesen lekéstem (ilyenkor már alig vannak jövő  februárra használható repjegyek és szállók, pedig ismét vágynék Ayutthaya, Chiang Mai, vagy Krabi kényeztetésére), így nagy duzzogva marad Japán már megint (most júniustól nyitottak ismét a turizmus felé), 2023 kora tavaszra.

Én ötödszörre is maradtam, és a go rent a carnál béreltem, eddig teljes mértékben meg voltam velük elégedve. Most is a Reugeot (Rezsó), akarom mondani Peugeot béreltem ki SCDW-vel és gumi plusz felni biztivel. 10 napra 325 eur volt összesen, és az SCDW-nek hála még fedezet sem kell. Kadjar? Minek Neked farokhosszabbító? Egy kisautó is simán felmegy a 35%-os emelkedőn, csak tudni kell vezetni (én könnyen vagyok, mert megmutatták a Farol do Arnel lábánál hogyan is kell, azóta alkalmazom)

 

A kiskocsmák nekem is tervben vannak idén, meg egy sor más hely is, ahol eddig nem voltam (Vale das Lombadas, Remédios de Lagoa, Grena, Riberia Quente stb)

Ne legyél frusztrált. Majd veszek Go Shawk ananászos gint, az megnyugat a rengeteg dudálásom után (mindkettőnket :D :D :D )

Előzmény: Mr. Hadley (2792)