WebNeo Creative Commons License 2022.07.29 -1 0 98165

Üdv mindenkinek!

Három kérdésemre szeretnék tőletek választ kapni, használtam a keresőt, de valszeg rosszul, konkrét válaszra nem leltem.

- Pozitív lábazatom van, ezért egyszerű és jó megoldást szeretnék a vízelvezetésre a faltól. https://img.index.hu/imgfrm/5/5/9/8/BIG_0012315598.jpg Ez alapján kérdezném, hogy alu csöpögővel megoldható e a kérdés. Mint a lábazati indító profilt, a lemezt tenném az első sor alá, alulra pedig xps kerül.

- Van egy kb 1 méteres széles 4 méter magas szakasz a homlokzaton, ahol a tárcsás dübelezés NEM oldható meg ( mellékes hogy miért ! ) mit javasoltok. Arra gondoltam teljes felületen ragasztanám a lapokat, majd dupla hálózással tervezem a környezeti lapokhoz ( dübelezettekhez ) erősíteni.

- Turbó kazán kivezetését hogyan oldanátok meg, 3 cm-s lapok ( itt sem az lényeges miért ennyi ) mennének arra a felületre ahol van. Nagyjából 12 cm-re van jelenleg a faltól a vége a szabadban. Bár a beüzemelést végző szaki szerint nyugodtan lehet így is rá tenni körben a 3 cm-t, nem győzött meg. Látva a konvektoros elolvadt, füstös képeket a neten vannak fenntartásaim. Ha többen csináltatok már ilyet és működik az meggyőzne :D

Köszönöm szépen a válaszokat.