Törölt nick Creative Commons License 2022.07.28 -5 0 172140

Nem a fogalmatlanságomról van szó. Arról, hogy sok tüzért halottam már agyalogni, köztük téged is, és attól hányingerem van.

Szándékosan kerülöm annak a szabályzatnak, mint forrásnak a megadását, amiben ez az előírás szerepel. 

Persze hogy nőhet a kezdősebesség, de te azt nem fogod a harcmezőn megmérni, mert nincs mivel. 

Az üteg egységfelszerelés ládában nincs olyan mérő, és ellenőrző eszköz, amivel az általam felsorolt mérést, és ellenőrzést végre lehetne hajtani.

Ezeket a vizsgálatokat azért írtam, hogy más is lássa, mihez nem nyúlhat a tüzér. 

A kettes kezelő nem a hátrasiklás mértékét ellenőrzi, mert az meg van adva. Ez a milliméter. A kezelő a hátrasiklás hosszát ellenőrzi, és jelenti a lg.pk-nak. Megjegyzem voltam már tüzér lövészeten kettes kezelő. A kezelő e tevékenysége nem felel meg a hátrasiklás vizsgálatának, mert az más műveleti sort jelent.

Egy lövegcső ballisztikai vizsgálatát ne akard már valami misztikus dologként előadni! Más fegyvereknél is végeznek ilyen vizsgálatokat. Még egy egyszerű ismétlő puskával is lehet ballisztikai vizsgálatot végezni.

Előzmény: tuzer (172139)