patrona Creative Commons License 2000.02.21 0 0 211
Elovastam a topicot az elejétől, és most közzéteszem a gondolataimat, amik olvasás közben születtek:
Tudjátok, hogy miért sikeres az Ákos? Mert érzelmeket vált ki az emberekből. Ebből a szempontból tök mindegy, hogy az pozitív, vagy negatív. Szerintetek a ganxtazoli miért sikeres? Nem azért, mert jó, vagy maradandó amit csinál, hanem mert ugyanannyian utálják, ahányan szeretik, és beszélnek róla. Az a lényeg, hogy valamivel kitűnj az átlagból, és téma legyél. Ákos a kissé extravagáns, és misztikus mivoltával, a ganxta meg azzal, hogy egy bunkó paraszt. Egyébként nem nehéz kilógni a sorból ebben az országban. Imerdzsensziház, Téenté, és hasonló nagyipari nyáltermelők között még mindíg Ákos a király.
És hogy Ákos versei, és szövegei mesterkélt hatásvadász gicssek lennének? Akkor Kozsó-é mi? Az az ember egy élő gicss!
DE! Az nagyon nem tetszik, hogy Ákos fogja magát, elmegy az Esti broadway-be bohóckodni. De lehet, hogy ezzel pont azt akarja éreztetni a külvilággal, hogy Ő nem egy búvalb@szott alak. Nem tudom, de talán ezt nem ilyen közönséges helyeken kéne bizonygatni.
És hogy miért nem tud befutni külföldön(pedig nagyon akar, ha ezt sokszor cáfolja is)? Hát pont erről dumáltak a multkor a Z+-on. Ott volt a Geszti, a Kozmix,Robidí, és Ákos(a Tnt-ből). Ezek az urak kitalálták, hogy zenész szakszervezetet csinálnak! A Mo.-n fellépni akaró külföldi zenekarok, a nem időben fizető discotulajdonosok, és mindenki más ellen, akinek nem tetszik a pofája. Állandóan a Britt példát emlegették, és azt, hogy oda nem engednek be semmilyen külföldi előadót(fellépni), pont a hazaiak védelmében. Aztán felhozták példának az Eiffel 65-ot, akiket valaki 3 milkáért akart idehozni egy fellépésre.
Én azt hiszem, hogy Ákos megállná a helyét bárhol, ahol olyan a közönség, hogy elfogadja a zenéjét. Mondjuk ez ugyanígy igaz pl. a Popular-ra, vagy a Quimby-re is. De külföldön is megvannak az Ákosok, és inkább azokra figyelnek oda, és sz@rnak a többi külhoni versenyző fejére.
Maradjunk annyiban, hogy Ákost itt Mo.-n egy "mítosz" lengi körül, amit részben Ő maga teremtett, részben a rajongók. Az meg, hogy itt vitázunk Róla, csak Neki jó, mert látja, hogy bennevan a köztudatban.
Bocs a regényért.