Sz.Gyu Creative Commons License 2022.07.26 0 0 7366

PILÓTAJELÖLTEK FIGYELEM!

 

EHHEZ A HOZZÁSZÓLÁSHOZ EL KELL OLVASNI A 7363-ös HOZZÁSZÓLÁSOMAT.

 

A mai naptól lehet az ősszel induló Repülőmérnöki alapszak pótfelvételi eljárására jelentkezni.

Utánanéztem, hogy hová lehet repülőorvosi vizsgálatra menni, ahol augusztus 5-ig meg is kapjátok az eredményeket (augusztus 5-én 24 óráig kell feltölteni az eredményeket a felvi.hu-ra).

 

A Gyáli úton augusztus 8-ig szabadságon vannak, ott nem lehet vizsgálatot csináltatni.

 

A Pharma Flight Zrt. Debrecen esetén a következő oldalon lehet jelentkezni:

https://pharmaflight.hu/medical-examinations/   Az Üzenetbe be kell írni, hogy augusztus 5-ig meg kell kapni az eredményt, vagyis azt, hogy SÜRGŐS!

 

A kecskeméti Repülőorvosi Kórház (RAVGYI) honlapján:

https://www.mhek.hu/civil-repuloorvosi-centrum.html

A héten még szabadságon vannak, de augusztus 1-én, hétfőn ebéd után a fenti oldal alján lévő telefonszámokon már lehet időpontot kérni, illetve meg tudják mondani, hogy időben el tudják-e végezni a vizsgálatot. Itt is ki kell hangsúlyozni az aug.5-ei határidőt!

 

Mindkét helyen lehet, hogy el tudják végezni a labor és a mellkasi röntgen vizsgálatot, de a https://repuloorvos.hu/tajekoztato-vizsgalathoz/ oldalon részletesen leírt feltételeknek megfelelően a háziorvos beutalója alapján ezeket a vizsgálatokat előre, még a héten el lehet végeztetni és az eredményeket kell vinni a reporvosira. Kérdezzetek rá, hogy az orvosi vizsgálathoz szükséges PSZICHOLÓGIAI VIZSGÁLATOT ki és hol csinálja, mi az elérhetősége. Ha véletlenül a pszichológus szabadságon van, akkor nem tudjátok időben beadni az eredményt.

SZ.GY.

 

Előzmény: Sz.Gyu (7363)