szmartin Creative Commons License 2022.07.25 0 0 57848

Nem vettem úgy, hogy szídod őket. Megfogalmaztál egy kritikát, amivel nincs gond. Csak erre szerettem volna reagálni, mivel másként látom. Reméljük, hogy eltelik néhány hónap és akkor rutinosabbak lesznek :-))

Ettől függetlenül méltányolom az igyekezetüket és azokat az infókat, amiről beszélnek és eddig nem volt tudomásom róla, így legalább nem kellett az internetet böngészni...vagy ha igen pont azért, mert mondanak valamit és érdekel és utánanézek.....

Hamár ide tévedtem a fórumba, engedjetek meg egy kérdést. Létezik olyan magyar klub, csoport, amelynek tagjai NASCAR fanok és összejárnak?

 

Épp most olvastam a NASCAR honlapján, hogy a JGR nem nyújt be fellebbezést az ügyben.... a verseny utáni vizsgálaton plusz "vinilréteget" találtak mindkét autó elülső burkolatán...hogy ez mit befolyással bírt a versenyen, az nem derült ki a cikkből...áramvonalasabbá tette az autókat??? passz...

 

A FOX-ot illetően igazad van, tényleg közvetítenek még NASCAR-t... én emlékeztem rosszúl. Az volt a fejemben, mintha 2019 után kiszálltak volna a közvetítésből. Amikor még tudtam a FOX-on nézni, akkor egészen színvonalas volt... most kezdtem el megint figyelemmel kísérni az eseményeket, köszönhetően az Arena 4 csatornának.

Előzmény: antenn (57845)