JarnoTrulli Creative Commons License 2022.07.24 0 0 52527

kevered a dolgokat:

 

- ennyi erővel senki se fórumozzon, mert egyikünk se indult GS tornán, semmilyen profi szintű teniszkarriert nem értünk el, meg hogyan tudnánk a meccsekről beszélgetni így? Nem beszélve arról, hogy egy játékos se személyes jó barátunk vagy rokonunk így ilyen téren is értelmetlen a kommunikálás. Fődet' a topikra.

 

Kasatkina magánéletét "ki nem szarja le" és "rohadtul nem érdekel" téged, de Sarapova hetero magánélete és anyasága az nagyon is érdekes? "

 

én ezzel nem árulok el nagy titkot, de az hogy valaki anya lett, és családot alapított kb. hírérték számomra ha már offcourt a téma, míg egy Kasatkina kinyilatkoztatása semennyire nem. Ugyanúgy az se érdekelne, ha baráti társaságban dicsekedne erről nekem. Mert nem érdekel ez. Elfogadom, nem nézek rá másképp és kész. De a kettőt ne hasonlítsuk már össze

ill. az egyiket egy fan topikban olvastad, a másikat meg itt. Van ahol fan topikban cipő is téma, vagy az adott illető nevét viselő termék is. Ezért fantopikok.

 

 

Zárásképp a témára részemről: Ha nem csalnak az oldalak, akkor az Egyesült Arab Emírségekben él most Kasatkina, és ott ha jól tudom toronymagasan az iszlám van többségben és finoman fogalmazva nagyon nem szívlelik azokat arrafelé akik a saját nemükhöz vonzódnak. De csúnya Oroszországból elmegy egy másik helyre, ahol az ő jogaikat jobban tiporják, sőt büntetik!

meg annyira rossz orosznak lennie, hogy októberben még Dinamo Moszkva sálban pózolt egy meccsen, vagy CSZKA Moszkva kosármeccsen kapott ajándék névre szóló mezt. Akkor még nem zavarta a melegek jogai arrafelé és nem érezte poliktialag elnyomottnak magát, hanem részese volt ezeknek. Persze ő döntése, ő joga, oda megy ahova akar, csak innen nagyon az jön le hogy gyűjteni akarja a LyóeNber krediteket. 

Nem minden orosz ért egyet a háborúval, ha a politikai vezetéssel van bajom, akkor nem cserélek állampolgárságot, mert az jobb esetben többet ér mint egy plasztik kártya. 

Előzmény: Opistho (52524)