Tar Antal & Ul Anna Creative Commons License 2022.07.24 0 0 14

Fidesz képviselő

 

  • Molnár Oszkár edelényi polgármester egyik tévéelőadásának a felvétele
    http://www.es.hu/?view=doc;24271

    „Kutatók egy csoportja már nagyon régen bebizonyította, hogy az emberiség ősnyelve a magyar. Nagy költőnk is azt mondta, nyelvében él a nemzet", utalt lánglelkű poétánk, gr. Széchenyi István szavaira, viszont a magyar nyelvet tönkre akarják tenni, „itt ez a rengeteg angol szó, projekt meg még mit tudom én, mi, nem akarok ebbe belemenni, inkább mélyebbre ások. A magyar nép a legősibb nép a földön, olyan genetikai adottságai vannak, hogy túl fog mindent élni. Ezt üzenem azoknak, akik ez ellen harcolnak".

 

Fidesz elnök

 

  • A jog és a születési státus szétválasztása a 20. század 40-es éveiben volt elterjedt irányzat Európában, akkor történt meg, hogy származási alapon tömegeket fosztottak meg jogaiktól. E logika mentén irtották ki a zsidókat a nácik által felügyelt területeken, de e logika alapján telepítettek ki magyarokat Csehszlovákiából a háború után, vagy éppen németeket Magyarországról. A logikának - még ha csak idegenrendészeti vonatkozásban is - Orbán szerint egy emberöltőn belül vissza kell térnie Közép-Európába.
  •  
  • A miniszterelnök szerint az európai fajok egymás között keveredhetnek, de Európán kívüliek az itteniekkel nem keveredhetnek. E cél megvalósításáért több gyereknek kell születnie, különben Magyarországot és a Kárpát-medencét "ellakják" előlünk.
Előzmény: random seed (-)