Carina_S Creative Commons License 2022.07.23 -2 2 690539

"Mert hiszitek vagy sem, de a fekete gyerekek, még a legutolsó bozótlakóé is, vágynak a tudásra, szeretnének iskolába járni - ha lenne rá módjuk."

 

Nézd, a fekete emberek egyvalamiben hasonítanak a fehérekre: ők is annyifélék, ahányan vannak. De semmi másban sem. Más a vallásuk, más a neveltetésük, más az életformájuk.

 

Ezért aztán egyrészt egy részük valóban vágyik a tanulásra, de sajnos másrészt másik részük meg nem akar tanulni, és ez utóbbit támasztják alá azok az adatok is, amelyek szerint az Európába érkezett migránsok még a nyelvet sem hajlandók megtanulni, nemhogy kijárni az általános iskolát, szakmát tanulni meg már pláne még úgysem hajlandóak... ! Erre a Franciaországba és a Németországba bevándorolt migránsok a "legékesebb"* bizonyítékok.

 

*legékesebb: "csodaszép egy ékes" ember az, aki nem hajlandó tanulni még akkor sem, ha mások direkt erre szeretnék segítő célzattal ránevelni... :-(( Siralmas állapotok... ..

 

 

 

"Ha Afrikán valóban segíteni akartok, akkor azok diktátorait és más korrupt vezetőit kell elsősorban likvidálni, [...]"

 

Másfelől hiába likvidálod a diktátoraikat mindaddig, ameddig az ezeket a diktátorokat pénzelő és "futtató" spekulánsokat érintetlenül hagyják. Amíg nem mernek érdemben hozzányúlni egy alapos hatalom-megnyirbálási céllal a Sorosok meg a Rockefellerek monetáris világhatalmához, addig ez a helyzet nem fog megváltozni.

Előzmény: egy hazafi (690535)